Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 11:46

Παρελθόν από τον Αιολικό ο Γιακαλή

Την λήξη της συνεργασίας του με τον Αιολικό έκανε γνωστή ο Θοδωρής Γιακαλής με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έμπειρος τεχνικός άφησε αιχμές κατά της διοίκησης ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα και ότι δεν εφαρμόστηκε ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός που είχε αποφασιστεί, αποχαιρετώντας την ομάδα αναφέροντας ότι θα είναι πάντα κομμάτι της καρδιάς του. Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του για όλο αυτό το διάστημα που κάθισε στον πάγκο του Αιολικού. Αναλυτικά η δήλωση του:

"Δυστυχώς στην ζωή οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται πάντα όπως τις σχεδιάζεις και τις ονειρεύεσαι. Έτσι, σήμερα μετά από πολυήμερη σκέψη και πολύ υπομονή για το καλό του Αιολικού μας ανακοινώνω την λήξη της συνεργασίας μου με τον ΑΙΟΛΙΚΟ Μυτιλήνης, την Rush Greece και κατά συνέπεια την διοίκηση κ. Αντωνάκα, λόγω μη τήρησης των συμφωνηθέντων από τη πλευρά της διοίκησης. Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν εφαρμόστηκε ο σχεδιασμός μου και προγραμματισμός μου που αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου. Σε προσωπικό επίπεδο για τη μη πραγματοποίηση των όρων ανανέωσης.

Από τον Δεκέμβριο του 2021, όταν και κλήθηκα να αναλάβω ως πρώτος προπονητής τον Αιολικό και να βάλουμε σε εφαρμογή ένα πλάνο τριετίας όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν την δεδομένη στιγμή, ήταν όλες προς όφελος του συλλόγου και με στόχο να ανέβει επίπεδο. Από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και σήμερα δουλεύω μέρα-νύχτα μόνο για τον ΑΙΟΛΙΚΟ.Την ομάδα της καρδιάς μου, που με ευλόγησε ο θεός να την δω και να την ζήσω από πολλές οπτικές γωνίες. Ως οπαδός, ως ποδοσφαιριστής σε υψηλό επίπεδο, ως βοηθός προπονητή και τέλος ως πρώτος προπονητής. Πάνω σε αυτή την αγάπη μου για τον σύλλογο σίγουρα έκανα λάθη και δυστυχώς έχω πικράνει κόσμο. Αλλά όταν δουλεύεις και προσπαθείς να βελτιώνεσαι καθημερινά τα λάθη και τα ρίσκα είναι πολλά.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον σημαντικότερο άνθρωπο μέσα στον οργανισμό, τον άμεσο συνεργάτη μου Μπατζάκα Κομνηνό, ηταν μέρα νύχτα δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες. Έπειτα θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα σε όλη αυτή τη διαδρομή, οι οποίοι ήταν επαγγελματίες σε όλα τους. Ακόμη, σημαντικές ευχαριστίες για την στήριξη τους στο πρόσωπο μου αξίζουν σε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και πρώην παράγοντες του Αιολικού. Επιπλέον, σημαντική στήριξη στο οργανωτικό και λειτουργικό κομμάτι είχα από διάφορους ανθρώπους/συνεργάτες, όπως τους κ. Παπαντώνη Βαγγέλη, κ. Μαλαματίνα Ιγνάτη, κ. Πιτσιλαδή Ρένα, κ. Μπλέτσα Βαλάντη, κ. Μπαλή Κώστα, κ. Καλογήρο Βασίλη και κ.Παπασπύρου Δημήτρη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αντωνακα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Τέλος, το σημαντικότερο ευχαριστώ το οφείλω σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους οπαδούς του ΑΙΟΛΙΚΟΥ για την στήριξη τους και την υπομονή που έκαναν. Εύχομαι, ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ να βρει σύντομα τον δρόμο του και την υγεία του, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο και να ανέβει κατηγορία. Ο οργανισμός του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ελπίζω να το καταλάβετε κάποια στιγμή... έχετε 20 μέρες να τα διορθώσετε κύριοι.

Εις το επανιδείν...

Ο Αιολικός είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου!!!"

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares