Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 12:58

Μεσολόγγης για το... χάος στη Γ' Εθνική: «Επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα τα περιμένουμε όλα»

Δυνατό φιλικό δίνει το Σάββατο στις 14.00 η Θύελλα Ραφήνας αφού υποδέχεται την ΑΕ Μυκόνου.

Ο Νίκος Μεσολόγγης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαντζώρου, Γεωργόπουλου και Νάκα λόγω μικροτραυματισμών και αναμένεται να προφυλαχθούν. Οι πράσινοι θα δώσουν ακόμη ένα δυνατό τεστ έχοντας ως στόχο να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο προπονητής των πρασίνων, Νίκος Μεσολόγγης, αναφερόμενος στην... αδράνεια που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σχολίασε: ''Σίγουρα μας έχει κουράσει αυτή η κατάσταση για άλλη μια χρονιά στην Γ' Εθνική. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε μια ετοιμότητα γιατί το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική ώστε να μην επαναλάβουμε την έναρξη της περσινής περιόδου''.

Ερωτηθείς εάν προκάλεσε στην Θύελλα Ραφήνας έκπληξη η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος που αναφέρει ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους αντί για 6 που... ακούγονταν, ο προπονητής της ομάδας απάντησε: ''Επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα τα περιμένουμε όλα. Εγώ πιστεύω ακόμη ίσως να μην έχει αποσαφηνιστεί τελείως εάν θα είναι 4 ή 6 οι όμιλοι γιατί δεν ξέρουμε τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή και δεν ξέρουν εάν βγαίνουν οι ημερομηνίες να βγουν ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα εγκαίρως. Το να παίζει Κυριακή-Τετάρτη ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είναι δύσκολο.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε τι θα ισχύει"!

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares