Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 18:36

Κλίμα ομοψυχίας στην παρουσίαση του Πανιωνίου - «Σαφής στόχος η άνοδος»

Στην παρουσίαση της φετινής ομάδας του Πανιωνίου, που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου της Ν. Σμύρνης στην πλατεία της περιοχής, ο στόχος για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τέθηκε με τρόπο απερίφραστο.

Η πορεία πρωταθλητισμού και η επάνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι το μοναδικό ζητούμενο και, πλέον, αυτό που μένει, είναι να υλοποιηθεί στα γήπεδα του 4ου ομίλου από τον Νίκο Κούστα, τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο και, προπάντων, τους ποδοσφαιριστές του.

Στο πάνελ είχαν πάρει θέσει εκ της διοικήσεως οι Θοδωρής Ντάντος και Νικήτας Βέλλης, από τη διοικούσα επιτροπή ο πολύπειρος Παντελής Τσιλαλίδης, ο τεχνικός διευθυντής Ηλίας Μπέριος, ο τιμ μάνατζερ Νίκος Σπυρόπουλος, ο γενικός αρχηγός Νόνι Λίμα, ο προπονητής Νίκος Κούστας, ο αρχηγός Δημήτρης Γροντής και, βέβαια, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των κυανέρυθρων, Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος συντόνισε εξαιρετικά την παρουσίαση. Στο ακροατήριο, μεταξύ άλλων, συνυπήρχαν οι ποδοσφαιριστές του τμήματος, προσωπικότητες από το παρελθόν του Ιστορικού, άνθρωποι από τη Δημοτική Αρχή και, φυσικά, εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Στη δική του ομιλία, ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Θοδωρής Ντάντος, στάθηκε στη συνολική προσπάθεια που γίνεται από την οικογένεια του Πανιωνίου προκειμένου να διατηρήσει σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο τα αθλήματά του, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τον μοναδικό Σύλλογο στην Ελλάδα που το κάνει αυτό, έχοντας να σηκώσει στις «πλάτες» του τμήματα με τις απαιτήσεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στα υπόλοιπα πρόσωπα του πάνελ.

Παντελής Τσιλαλίδης: «Θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη! Όποτε χρειάστηκε να βάλουμε πλάτη για τον Πανιώνιο, το κάναμε! Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την οικογένεια Σκούρα. Είμαι ευχαριστημένος για την ομάδα και τα παιδιά που απαρτίζουν το τμήμα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι θα κάνουμε το καθήκον μας. Το μήνυμα που θα πάρει η υπόλοιπη Ελλάδα είναι όχι απλώς ότι ο Πανιώνιος επιστρέφει, αλλά ότι ο Πανιώνιος επέστρεψε».

Νικήτας Βέλλης: «Ο στόχος είναι σαφής και ένας: η άνοδος! Στόχος είναι του χρόνου να έχουμε κάνει το βήμα παραπάνω. Η λέξη κλειδί είναι η εμπιστοσύνη, η λέξη η οποία πρέπει να μας συνδέει! Αν δεν υπάρχει πίστη, δεν θα τα καταφέρουμε. Στεκόμαστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που ξεκινάει την Κυριακή και πιστεύω πως τον Μάιο θα είμαστε πρωταθλητές».

Ηλίας Μπέριος: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που έχει ματώσει τρεις μήνες τώρα για να μην μας λείπει τίποτα! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που προτίμησαν τον Πανιώνιο. Πρέπει να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στην Α' Εθνική και εμείς είμαστε που θα κάνουμε το πρώτο βήμα».

Νόνι Λίμα: «Είναι χαρά μου που συμμετέχω μαζί σας σε αυτή τη φετινή προσπάθεια. Πιστεύω σε εσάς, βλέπω τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Το τιμ είναι εξαιρετικό, βλέπω πως δουλεύει άψογα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Νίκος Σπυρόπουλος: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ανήκω ξανά στην οικογένεια του Πανιωνίου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η διοίκηση για την αναγέννηση του Ιστορικού».

Νίκος Κούστας: «Όλο αυτό που συμβαίνει και για εμένα είναι πρωτόγνωρο! Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη της διοίκησης, βρίσκομαι σε έναν τεράστιο σύλλογο! Είναι τεράστια τιμή και ευθύνη που αυτή τη στιγμή εμπιστεύονται εμάς για μία τόσο ιστορική και κομβική χρονιά! Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πετύχουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Μέσα από τη δουλειά που γίνεται και μέσα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που μας εφερε η διοίκηση, η οποία δεν μας χάλασε κανένα χατίρι, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Δημήτρης Γροντής: «Αυτά τα τρία χρόνια έχω καταλάβει ότι δεν περισσεύει κανένας στην ομάδα. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας! Από την πλευρά μας, θα κάνουμε το 100% για να πετύχουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό πρέπει να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares