Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 18:58

Ιστορική πρώτη νίκη στη Γ' Εθνική για τον Άρη Πετρούπολης

Ιστορική -πρώτη- νίκη για τον Άρη Πετρούπολης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αφού η δημοφιλής ομάδα επικράτησε με 3-1 του Πόρου και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση ένα διάστημα που έμειναν πίσω στο σκορ όπου αποσυντονίστηκαν.

Από την άλλη ο Πόρος προσπάθησε αρκετά έχοντας παράπονα για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Άρης.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 14' όταν ο Γκούφας έκανε τη σέντρα που βρήκε τον Μαρίνου και ο τελευταίος αφού σούταρε είδε τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 16' ο Ζαφείρης μπλόκαρε το σουτ του Αντωνακόπουλου, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για χέρι εντός περιοχής στο 19'.

Στο 22' έγινε το 0-1 κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Αγριμάκη. Στο 24' ο Λεβέντης εκτέλεσε το φάουλ και ο Νικελσον που έκανε την κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο αουτ. Στο 26' ο Άρης έφτασε κοντά στο 1-1 όμως η κεφαλιά του Αντωνακόπουλου μετά το κόρνερ του Μαρίνου πέρασε άουτ.

Στο 39' ο Άρης κέρδισε πέναλτι με τον Αργυρίου, με τον ''παθών'' να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-1.

Στο 42' ο Ουζούνογλου βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Καστελλιανάκη και ο Κρητικός κυνηγός σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη ο Άρης βγήκε στο γήπεδο με στόχο να γυρίσει το ματς αυξάνοντας την πίεση του. Στο 48' ο Μπιμάι έκανε το σουτ από καλό σημείο όμως ο Ζαφείρης μπλόκαρε ενώ στο 51' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Πορου (Καστελλιανάκης). Στο 60' το σουτ του Μαρίνου πέρασε άουτ για να φτάσουμε στο 63' όπου την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κομνηνού, με τον Πόρο να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Στο 68' ο Άρης έκανε το 2-1, όταν ο Γκούφας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Ζαφείρη, ο Παπαδομιχελάκης έδιωξε με το κεφαλιά και ο επερχόμενος Αργυρίου με το στήθος έκανε το 2-1. Ο επίλογος γράφτηκε στο 90 όταν ο Αντωνακόπουλος χόρεψε την άμυνα του Πόρου σε μια φάση που θύμησε... Τζιοβάνι και με ωραιο πλασε έκανε το τελικό 3-1.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης, Μενάι, Τσερκώνης, Μπιμάι, Γάγγος, Μαρίνου (88' Μεταξάς), Γκούφας (81' Σαμαράς), Αργυρίου (90' Ζέρβας), Αντωνακόπουλος (90' Φαρμάκης).

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Σημαιάκης (46' Κομνηνός), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Μαγάκης, Νικελσον, Μαγάκης (68' Πήλιος), Αγριμάκης, Φρόκου (46' Μέμμος), Καστελλιανάκης, Ουζούνογλου, Πακιουφάκης (75' Γροσδάνης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares