Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 19:30

Ήττα στο Περιστέρι για τον Άγιο Ιερόθεο

Επιβεβαίωσε στην πράξη ο ΑΟΑΝ τον τίτλο του φαβορί που τον συνόδευε και πριν από τη σέντρα, καθώς πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Αγ. Νικολάου επικράτησε με 2-1 του Άγιου Ιερόθεου, σε ένα ματς στο οποίο το τελικό σκορ διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπαράτα εκτέλεσε κόρνερ και ο Μελισσόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον Μανωλικίδη για το 0-1, όμως μόλις τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση από τους κιτρινόμαυρους, όταν σε σουτ του Λαμτσελλάρι η μπάλα άλλαξε πορεία στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γιαγκιόζη. Οι Κρητικοί ανέκτησαν το προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα, στο 38' ο Μποτέ βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι στο 21' ο Μελισσόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και, έτσι, το γκολ δεν μέτρησε.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης (Δυτικής Αττικής), Κυριαζής (Έβρου)-Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Μανωλικίδης, Σιμάκοφ. Σίλβα, Θεοδώρου, Ρόππας, Μπαρμπέρι, Ζιώβας, Καρβελης (46' Γκαρτσονίκας), Χολέβας (73' Τσιρλίδης), Λαμτσελλάρι (68' Δράκος), Κωτσερίδης (76' Ασημακης).

ΑΟΑΝ (Μανόλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής (76' Σέχου), Τσανάι, Χύσι, Φουκαράκης (76' Κιτος), Ζέλιος (83' Πυθαρούλης), Μπαράτα, Μποτέ, Μελισσόπουλος (90' Γωνιωτάκης), Λάμπρου.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares