Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 19:31

Η Θύελλα Ραφήνας «λύγισε» τον Εθνικό Πειραιά

Τη δύναμη της έδρας της αξιοποίησε η Θύελλα Ραφήνας και «ρέφαρε» για την ήττα της πρεμιέρας στις καθυστερήσεις, παίρνοντας αυτή τη φορά τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Εθνικό.

Σε ένα «κλειστό» παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες, οι πράσινοι ευτύχησαν να βρουν γκολ στο 75ο λεπτό σε κεφαλιά του Χίσο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα (1-0) και να πάρουν το παρθενικό τους «τρίποντο» απέναντι στους Πειραιώτες, για τους οποίους φάνηκε ξανά ότι το συγκεκριμένο γήπεδο... δεν τους πάει! Μάλιστα, οι κυανόλευκοι, που είχαν στο πλευρό τους και περίπου 250 φιλάθλους τους, έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν σε γύρισμα του Σάμιου ο Σταύρου σούταρε πάνω από τα δοκάρια από το ύψος της μικρής περιοχής! Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε συρτό σουτ του Τόσκα και αφού πρώτα ακούμπησε την μπάλα για να της αλλάξει την τροχιά ο Πρίφτης.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Γκουριώτης-Δημητρόπουλος (Αργολίδας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Σαντίκου, Τόσκα, Μαργέτης, Μαρτίνος, Ντόσκας, Γκούμας (92' Γεωργόπουλος), Παντελίδης, Γούλας (92' Ροβίνας), Δημητρίου, Χίσο

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Κούμπουλα, Πλουμάτος (76' Βλαχόπουλος), Ζωγραφάκης, Βασιλείου, Νικολόπουλος, Παπαγγελής, Νταλακούρας (85' Κώστας), Διάκος, Σάμιος, Σταύρου (66' Δώδας), Μίλιτς.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares