Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 21:30

Με ψυχολογία στις Αρχάνες ο Άρης Πετρούπολης

Με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με τον Γιούχτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη Πετρούπολης για το ματς της Κυριακής στις Αρχάνες.

Οι νεοφώτιστοι στην Γ' Εθνική μετά την θετική εμφάνιση με τον Πόρο που συνοδεύτηκε με την πρώτη κατάκτηση βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής συνεχίζουν τις προπονήσεις έχοντας καλή ψυχολογία ενόψει του κυριακάτικου ματς.

Ο Άρης Πετρούπολης θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς εκτός έδρας γνωρίζοντας ότι οι δυσκολίες είναι αρκετές και αυτό διότι ο αντίπαλος έχει αποδείξει στις δυο πρώτες εξορμήσεις σε Μαρκό και Αγία Παρασκευή ότι διαθέτει αξιόλογο σύνολο.

Ο Γιάννης Σιλεβίστας δεν υπολογίζει στον Μακρυγιαννάκη καθώς και στον Γιάννη Μαρίνου που υπέστη στην χθεσινή προπόνηση θλάση και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Αντίθετα επανέρχεται ο Γεραγωτέλλης που εξέτισε την τιμωρία του και ο Τσατσαρής που ξεπέρασε το οικογενειακό πρόβλημα το οποίο τον κράτησε εκτός στο ματς με τον Πόρο.

Η αποστολή των ''ερυθροκίτρινων'' θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς το Σάββατο το βράδυ και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στην πρωτεύουσα την Κυριακή μετά το ματς.

Η αφίσα του αγώνα όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Αρη Πετρούπολης

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares