Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:16

«Τρίποντο» ο Αλμυρός απέναντι στον Φωστήρα

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Αλμυρός και, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της έδρας, επιβλήθηκε με 2-0 του Φωστήρα, που από την πλευρά του υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο 27ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λώλου στον Πιερτζιάκομι, με τους κιτρινόμαυρους να εκφράζουν φοβερά παράπονα για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ο Φραγκουλάκης αποδείχθηκε εύστοχος από την άσπρη βούλα και έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς (1-0), που έφτασαν στο 2-0 με διαγώνιο σουτ του Γκέτσι στο 57'. Στο 72' η ομάδα του Ταύρου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Λώλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Μισαηλίδης, Μαυρεδάκης-Οβάκογλου (Χανίων)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Παγώνης, Αγαπάκης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Μπουρσέλης (46' Γκέτσι), Νικολάου, Ντιονίσιο, Πιερτζιάκομι (89' Κοιλιάρας), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (75' Μάγκας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Φυλακτός, Ανδριόπουλος (46' Νικολόπουλος), Λώλος, Νταούλιας, Παρασκευόπουλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτση, Λαζαρίδης (60' Σταμούλης), Φέκκας, Σταμάτης (60' Μπερνιδάκης), Χριστόπουλος (75' Μανωλάς).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares