Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:17

«Στραβοπάτησε» ο Εθνικός με Άγιο Ιερόθεο

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Εθνικός, μένοντας παράλληλα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από νίκη.

Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τον Άγιο Ιερόθεο, με τον οποίο έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) και αφού πρώτα σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για ένα γκολ που δεν ήρθε ποτέ... Από την άλλη, οι Περιστεριώτες παρατάχθηκαν με πάθος και απέσπασαν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει και τονωτικό για την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στις σημαντικότερες στιγμές που καταγράφηκαν στο γήπεδο του Ρουφ, ο Νικολόπουλος «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά στο 65', ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Διάκου με σουτ στο 87'. Η ευκαιρία του αγώνα, όμως, χάθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Ντάφλας εκτέλεσε φάουλ, ο Νικολόπουλος «έσπασε» με κεφαλιά και ο Σάμιος, μόνος του με το τέρμα, έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια! Σημειώνεται ότι οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Διάκος μέσα στην περιοχή στο 90ο λεπτό.

Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου, Θωμόπουλος (Δυτικής Αττικής)-Γκούβας (Ανατολικής Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Κούμπουλα, Παπαγγελής (85' Βλαχόπουλος), Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Βασιλείου, Νταλακούρας (60' Σταύρου), Δώδας (70' Κώστας), Ντάφλας, Μίλιτς, Διάκος, Σάμιος

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Μανωλικίδης, Σιμάκου (60' Χολέβας), Σίλβα (70' Ζάχη), Θεοδώρου, Ρόππας, Πασάρο, Ζιώβας (20' λ.τρ. Κωτσερίδης), Καρβέλης (46' Γκαρτζονίκας), Σταθακόπουλος, Καμινιώτης, Λαμτσελλάρι (70' Δράκος).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares