Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 18:22

«Πάρτι» της Μαρκό απέναντι στον Άγ. Ιερόθεο

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Μαρκό στο δημοτικό στάδιο της Χωράφας και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της.

Με καταιγιστική παρουσία από τα πρώτα λεπτά, η ομάδα του Π. Τσιγκούλη επιβλήθηκε άνετα με σκορ 5-0 του Άγιου Ιερόθεου, που από την πλευρά του απέτυχε να εμφανιστεί ανταγωνιστικός και αντάξιος των απαιτήσεων της αναμέτρησης. Το ματς δεν... αντέχει σε κριτική, αφού από το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με τρία γκολ διαφορά και να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο!

Στο 14ο λεπτό ο Σουλελές άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ, με τον γκολκίπερ Μανωλικίδη να αποτυγχάνει να αποκρούσει, παρότι βρήκε με τα δάχτυλα την μπάλα (1-0). Στο 25' ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έδωσε συνέχεια στο προσωπικό του κρεσέντο και με αριστερό πλασέ, αφού πήρε τον αριστερό διάδρομο, έγραψε το 2-0. Στο 32' ο Κράσι ανατράπηκε στην περιοχή και δύο λεπτά μετά ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 0-3, μετατρέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία. Στο 40ο λεπτό ο Τσίκλος σκόραρε με κοντινή προβολή, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν απόφασης του Τουλούμη, ο οποίος καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον σκόρερ. Η Μαρκό έδωσε συνέχεια στην παράστασή της στο δεύτερο μέρος, με τον Κράσι να αναλαμβάνει δράση και να πετυχαίνει δύο γκολ: αρχικά στο 63' με κοντινή κεφαλιά και εν συνεχεία στο 87' με προβολή, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό 0-5. Ενδιάμεσα, συγκεκριμένα στο 68', ο Νατσιόπουλος είχε «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι με σκαφτό πλασέ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Τουλούμης (Εύβοιας), Βασιλείου (Βοιωτίας)-Σιγάνου (Πειραιά)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Μανωλικίδης, Συμάκου, Ζάχη, Θεοδώρου, Ρόππας, Μπαρμπιέρι, Γκαρτζονίκας, Ρέις (54' Χολέβας), Τσιρλίδης (66' Ασημάκης), Καμινιώτης (46' Κωτσερίδης), Σταθακόπουλος

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Βουτσελάς, Χάιδος, Φλώρος, Μουσταφίδης, Τσίκλος (80' Σταυροθανασόπουλος), Μπέλερης, Βασιλειάδης (70' Αλέμης), Γκεμίσης (70' Πιέτρης), Κράσι, Νατσιόπουλος (80' Γκέγκα), Σουλελές (64' Πίκουλης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares