Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 18:02

Ο Πόρος πήρε το ντέρμπι με τον Αλμυρό

Τεράστιας σημασίας νίκη για τον Πόρο που επικράτησε με 2-1 του Αλμυρού και κατέκτησε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα (είχε νικήσει Αλμυρό και Αγία Παρασκευή αλλά με την ένσταση που κατέθεσε η Σάντα η Ηρακλειώτικη ομάδα βρίσκονταν χωρίς πόντο λόγω του -6).

Οι γηπεδούχοι πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο με μια μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκαν να χάνουν στο 14' με το πέναλτι του Κατσικοκέρη, παρ ' όλα αυτά γύρισαν το ματς.

Η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 8' όταν ο Μέμμουέκανε το φαλτσαριστό σουτ όμως ο Χανιωτάκης απέκρουσε. Στο 11' ο Αλμυρός ''άγγιξε'' το 0-1 όταν ο Αγαπάκης με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Πιερτζιακόμι που έκανε το σουτ όμως ο Ζαφείρης έδιωξε με τα πόδια. Στο 14' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πένατι σε μαρκάσιμα του Νικενσον τον Πιερτζιακόμι και τον διαιτητή Ζιούτο να καταλοηγίζει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσικοκερης κάνοντας το 0-1.

Στο 29' η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πήλιος έκανε το σουτ όμως ο Χανιωτάκης είχε σωστή τοποθέτηση. Στο 31' έγινε το 1-1 για τον Πόρο. Ο Γροσδάνης «τάισε» τον Καστελλιανάκη μέσα στην περιοχή και εκείνος τελείωσε τη φάση με πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα! Το β μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς στο 49' ο Πήλιος με ωραίο πλασέ σε τετ α τετ έκανε το 2-1.

Στο 84 ο Φρόκου έκανε το σουτ όμως ο Χανιωτάκης απέκρουσε.

ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Σημαιάκης (84' Νάκας), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Νίκενσον, Ουζούνογλου (84' Αυγουστάκης), Μέμμος (20' λ.τρ. Φρόκου), Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Πύλιος, Γροσδάνης (68' Μαγάκης)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Ντιονίσιο (74' Μπανβό), Πατινιώτης, Νικολάου (58' Μπουρσέλης), Παγώνης, Νγκουέμ, Αγαπάκης (58' Γιουκαρής), Λεόν, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης, Γκέτσι

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares