Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 16:26

Κορυφή ο Αιολικός που λύγισε τον Φοίνικα Επιδαύρου

Ένα σύνολο έτοιμο για μεγάλες νίκες ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια έχει φτιάξει ο Δημήτρης Παπασπύρου στον Αιολικό και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει... αβίαστα από τα ίδια τα αποτελέσματα!

Μετά το «διπλό» στη Γαστούνη με δέκα παίκτες, αλλά και τη σπουδαία νίκη -με ανατροπή- απέναντι στη Ρόδο (2-1) την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε νέο μεγάλο, διαδοχικό «τρίποντο», αυτή τη φορά στη Ν. Επίδαυρο επί του Φοίνικα και ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης στον 4ο όμιλο, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι το ματς της Ρόδου με τον Πανιώνιο αναβλήθηκε.

Σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, οι κυανόλευκοι έκαναν κατάθεση ψυχής και έφτασαν στη νίκη χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 44ο λεπτό ο Μακρής με πλασέ, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Αννιτσάκη. Πολύτιμη συμβολή στην επιτυχία της νησιωτικής ομάδας είχε, ασφαλώς, ο γκολκίπερ Μουζάκης, ο οποίος μπλόκαρε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπιτζής στο 32'. Όσο για τη σημαντικότερη στιγμή του Αιολικού, καταγράφηκε στο 36' και ήταν ένα δοκάρι σε προσπάθεια του Αννιτσάκη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, «αγγίζοντας» σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση. Στο 57' ο Μουζάκης απέκρουσε με δυσκολία το φάουλ του Π. Κάπλατζη, στο 64' οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία με Μπιτζή και Γεωργίου, στο 68' η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την κεφαλιά του Λαθούρη, στο 75' ο Μουζάκης... είπε «όχι» σε ανάποδο ψαλίδι του Μπιτζή, στο 88' ο Μπούκουρης σούταρε μόλις άουτ από καλή θέση και στο 90', έπειτα από κόντρες, ο Γεωργίου πλάσαρε, για να αποκρούσει ο Μουζάκης με τα πόδια!

Διαιτητές: Πατεράκης, Αθανασόπουλος-Ανδρέου (Αθηνών)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος, Καρέλης, Χρ. Κάπλατζης, Μπούκουρης, Παπαϊωάννου, Π. Κάπλατζης (74' Μερκούρι), Χατζησοφρωνίου (82' Δαρδάνης), Μπιτζής, Λαθούρης (88' Οικονόμου), Γεωργίου

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος (93' Μπαλωμένος), Αννιτσάκης, Μωραΐτης, Σουβατζόγλου, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (66' Παστρικός), Μακρής, Αποστολόπουλος, Μπιέλομπρεκ (66' Νικολάου)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares