Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 17:07

Ξανά νίκη με ανατροπή ο Άρης Πετρούπολης

Το παιχνίδι του Άρη Πετρούπολης με τη Θύελλα Ραφήνας τα... είχε όλα! Γκολ, δοκάρια, εναλλαγές συναισθημάτων, πάθος και ένταση, αλλά και έναν μεγάλο νικητή, τον Άρη, ο οποίος -στο ντεμπούτο του Β. Σταυρακόπουλου στην τεχνική ηγεσία- πέτυχε άλλη μία ανατροπή, μετά από εκείνη στο ματς με τον Πόρο, και πήρε το «τρίποντο» με 2-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο!

Πέρα από τα όσα, ωστόσο, εκτυλίχθηκαν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπήρξε και σύρραξη που έλαβε χώρα μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ από πλευράς γηπεδούχων.

Παρότι ήταν οι ερυθροκίτρινοι που είχαν την πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς με το δοκάρι σε σουτ του Αργυρίου στο 13', οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 15' χάρη σε σουτ του Γούλα, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του (0-1). Ο Άρης ευτύχησε να ισοφαρίσει σε ένα κομβικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα (39'), χάρη σε κεφαλιά του Μενάι μετά από φάουλ του Γάγγου (1-1). Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, πίεσε για το νικητήριο γκολ και, επωφελούμενος την αποβολή του Γκούμα στο 70' με απευθείας κόκκινη κάρτα «για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο», έφτασε σε αυτό στο 79', όταν ο Αντωνακόπουλος αξιοποίησε σέντρα του Μανδαμαδιώτη και με σουτ έγραψε το 2-1. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών σημειώθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, που είχε ως συνέπεια να αποβληθεί ο Μενάι με δεύτερη κίτρινη, αλλά και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μυτιληναίος από τον πάγκο της Θύελλας. Στο αγωνιστικό μέρος του, το παιχνιδι πρόσφερε και ένα δοκάρι σε σουτ του Γάγγου στο 91'.

Διαιτητές: Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), Τσαγανού (Δυτικής Αττικής)-Παπαδάμ (Πειραιά)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Μενάι, Τσατσαρής, Τσερκώνης (25' Κορώνης), Γάγγος, Γεραγωτέλλης, Μεταξας (46' Ζέρβας), Γκούφας (80' Φαρμάκης), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Γούλας, Νάκας, Μαργέτης (49' Γεωργόπουλος), Τόσκα (85' Ροβίνας), Φύτρος, Σουλτανίδης, Μαρτίνος, Γκούμας, Δημητρίου, Χίσο (49' λ.τρ. Παντελίδης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares