Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 17:21

Η ΑΕ Ερμιονίδας πήρε το ντέρμπι με τον Παναργειακό

Ήταν σε ακόμη μία αγωνιστική... παλικάρι η ΑΕ Ερμιονίδας και πέτυχε άλλη μία νίκη, που τη διατηρεί στις υψηλές θέσεις της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής!

Η ομάδα του Μ. Στεφανίδη πήρε το ντέρμπι της Αργολίδας, λυγίζοντας με 1-0 τον Παναργειακό, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες και αρκετές μονομαχίες στο «βαρύ» τερέν, όπως είχε διαμορφωθεί από την έντονη βροχόπτωση. Το γκολ που έκανε τη διαφορά σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Τσόφλιος με κεφαλιά, έπειτα από απόκρουση του Μποζιονέλου σε φάουλ του Τριμπόνια. Στο δεύτερο μέρος οι «λύκοι» έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, όμως ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» είχαν και οι γηπεδούχοι στο ανοιχτό γήπεδο.

Διαιτητές: Λιάρος, Αντωνόπουλος-Σόβολος (Λακωνίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Πονηρός, Κουζής, Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μίχος, Τριμπόνιας (76' Λαντίκας), Νέτο, Τσόφλιος, Τρέσα (90' Λέρμας), Κεϊτά (58' Κάλα)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μποζιονέλος, Πατσιαβούρας (52' λ.τρ. Μαλισσόβας, Σεκαλλερόπουλος, Πλαστουργός, Τσιράκης (46' Τσιράκης), Παιδάκης, Γουάλισον (14' λ.τρ. Μαρίνης), Κάνι, Φλώρος, Βήτος.

(photo: ermionidafc.gr)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares