Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 21:42

Ο «κυνικός» Αιολικός «λύγισε» και τον Πανηλειακό

Απίστευτα πράγματα κάνει ο Αιολικός στις έξι πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, πείθοντας παιχνίδι το παιχνίδι ότι είναι έτοιμος να... κοιτάξει ψηλά!

Μετά τις «διπλά» σε Ρόδο απέναντι στον Ιάλυσο, Γαστούνη και Ν. Επίδαυρο, αλλά και την επικράτηση επί της Ρόδου σε ντέρμπι με την -τότε- πρωτοπόρο, η ομάδα της Μυτιλήνης πέρασε νικηφόρα και από τον Πύργο, όπου επικράτησε με 1-0 του Πανηλειακού, που υποχρεώθηκε σε δεύτερη ήττα και την πρώτη στην έδρα του! Μόλις στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ, που έμελλε να τους οδηγήσει στο «τρίποντο», χάρη σε φοβερό «βολέ» του Αποστολόπουλου μετά από λόμπα του Αννιτσάκη. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους οι νησιώτες ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, έχοντας την υπεροχή και στο ξεκίνημα του δευτέρου, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν... στροφές στο τελευταίο ημίωρο και να προσπαθούν να πλησιάσουν την εστία του Μουζάκη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, τα κατάφεραν, όμως πότε ο γκολκίπερ του Αιολικού και πότε αποφασιστικοί αμυνόμενοι, απέτρεψαν την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γαλανόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά στο 89', σε ένα σημείο όπου υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητές: Πράνταλος, Γαλάνης-Αβραμοπούλου (Αχαΐας)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Μάντζαρης, Διαμαντόπουλος (59' Κακογιάννος), Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Αντωνιάδης, Λούσκος (83' Π. Τσίγκρηλας), Μπάλλας, Μενσά (59' Αράπι), Αρσενίδης (46' Καλομοίρης), Λίμα (89' Μπάλος), Γαλανόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημ. Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Παστρικός, Μωραΐτης, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (71' Δερμιτζάκης), Μακρής (87' Σουβατζόγλου), Αποστολόπουλος (87' Σπόλιαριτς), Μπιέλομπρεκ (71' Νικολάου)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares