Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 00:28

Μοιρασιά για Ιάλυσο και ΑΣ Ρόδου

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, που έγινε στο Οικονομίδειο στάδιο. Ιάλυσος και ΑΣ Ρόδος έμειναν στο ισόπαλο 1-1, σε μία αναμέτρηση που έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο, με live streaming μετάδοση (από το xxsports.org) και με αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, χάρη στον γρήγορο ρυθμό που είχε στη μεγαλύτερη διάρκειά της.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό μετά από ωραία σέντρα του Κάμπα και άψογο πλασάρισμα του Μπαρμπαρούση στο πρώτο δοκάρι (0-1). Το ματς στη συνέχεια ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο μέρος και να πιέζουν για την ισοφάριση. Στο 57o λεπτό, μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι, όταν σε πάσα μέσα στην περιοχή, η μπάλα φάνηκε να σταματάει στο χέρι του Βογιατζή. Οι ερυθροκίτρινοι επέμειναν και αφού πρώτα είχαν άλλες δύο καλές στιγμές, ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ του Εμπουμπά μετά μετά από γυριστό σουτ του Χατζησάββα που σταμάτησε στσ σώματα και στρώθηκε στον άσο του Ιάλυσο. Μετά την ισοφάριση τα «ελάφια» έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε ξανά το προβάδισμα. Μάλιστα, στο 74ο λεπτό το πέτυχαν με πλασέ του Μπαρμπαρούση προ κενής εστίας μετά από παράλληλο γύρισμα του Τζουανάκη, με τον τελευταίο να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, αλλά το βίντεο να μην δικαιώνει τον δεύτερο βοηθό Παπαδόπουλο. Την τελευταία καλή στιγμή στο ματς την είχε ο Ιάλυσος με ένα καλό σουτ του Νάνι από το ύψος της περιοχής που έφυγε άουτ.

Διαιτητές: Λαθύρης (Πειραιά), Ξουρίδας (Ανατολικής Αττικής)-Παπαδόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Ανδρούτσος, Γκέζος, Καραγεώργης (80' λ.τρ. Χατζηνικόλας), Γ.Σ. Γεωργιάδης, Χατζησάββας (84' Δελαπόρτας), Καρπαθάκης, Εμπουμπά, Γιώργου (46' Γεωργίου), Τερζίου, Μαχαίρας, Νάνι

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Σουλάι, Παντίδος, Γκίνο, Τσούτσης, Βογιατζής, Νικολόπουλος, Μπουσμπίμπα (70' Τζουανάκης), Κάμπα (79' Μουζακίτης), Μπαρμπαρούσης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares