Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 13:33

«Ξέσπασε» με εξάρα ο Αιολικός

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με προβληματισμό, ο Αιολικός το μετέτρεψε σε «πάρτι», για να φτάσει στην πιο ευρεία νίκη του μέχρι τώρα στη σεζόν!

Υποδεχόμενος τον Πανγυθεατικό στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 6-2 και θα κάνει γιορτές από την κορυφή του 4ου ομίλου! Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουρτέση στο 10', παίρνοντας το προβάδισμα, όμως η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους νησιώτες! Στο 28' ο Αποστολόπουλος ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο (1-1) και πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με εναέριο γυριστό σουτ έγραψε το 2-1. Στο 56' έφτασε στο χατ τρικ με προσωπική ενέργεια και πλασέ από πλάγια θέση (3-1), για να πάρει εν συνεχεία τη σκυτάλη ο Μακρής και με τρία προσωπικά γκολ, στο 62', στο 81' και στο 87' να... εκτοξεύσει το σκορ στο 6-1! Οι Λάκωνες έκλεισαν το σκορ με τον τρόπο που το άνοιξαν. Με πέναλτι, αυτή τη φορά του Σπηλιωτόπουλου στις καθυστερήσεις για το τελικό 6-2.

Διαιτητές: Ζέστας, Σηφάκης-Αντωνόπουλος (Πειραιά)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης.Παπασπύρου): Μουζάκης, Νάστος, Μωραϊτης, Κανελλόπουλος, Πατρικός (69' Αννιτσάκης), Στεφάνοβιτς (83' Μαστοράκης), Μουκίδης, Αποστολόπουλος (83' Μπαλωμένος), Σπόλιαριτς (57' Νικολάου), Μπιέλομπρεκ (69' Άνθης), Μακρής

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Ζορμπάς (74' Κουτσιομάρης), Κωστάκος (58' Κοκκινάκης), Αναστασάκος, Μπουρελάκος (16' Πετρόπουλος), Κουρτέσης, Μανωλάκος, Σαμπατάκος, Πράστος, Σπηλιωτόπουλος, Γιαννόπουλος.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares