Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 13:50

«Αφεντικό» στη Ραφήνα η Θύελλα

Για τη 2η αγωνιστική είχε καταβάλει με 1-0 τον Εθνικό. Με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει και επί της Αγίας Παρασκευής στην τέταρτη «στροφή» του πρωταθλήματος.

Σήμερα (21/12) η Θύελλα πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη Ραφήνα, καταβάλοντας με το εμφατικό 3-1 τον Φωστήρα και δίνοντας συνέχεια στην ανοδική της πορεία στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής! Οι «λιγνιτωρύχοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δικαίως έφτασαν στο «τρίποντο», έχοντας ως μπροστάρη τον Παντελίδη που σκόραρε δύο φορές. Στο 25ο λεπτό ο Φύτρος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γκούμα (1-0), με τον Παντελίδη να γράφει το 2-0 στο 42', ολοκληρώνοντας με ιδανικό πλασέ προσωπική του ενέργεια. Πριν την ανάπαυλα, στο 44', ο Μπερνιδάκης πήρε το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του Κουμή και μείωσε με σουτ σε 2-1, όμως ο Παντελίδης «χτύπησε» πάλι στο 55' και με δυνατό σουτ νίκησε τον Φυλακτό για το 3-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Διαιτητές: Τσαμούρης (Μεσσηνίας), Ιωαννίδης (Πειραιά)-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Τόσκα, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Δημητρίου, Σουλτανίδης (46' Αράπης), Γκούμας (88' Σαντίκου), Χίσο (85' Νάκας), Γούλας, Παντελίδης (94' Ροβίνας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Φυλαχτός, Τσουβαλτζίδης, Ανδριόπουλος (80' Ξενοπανάγος), Πεχλιβανίδης, Νικολόπουλος (46' Σταμούλης), Λώλος, Νταούλιας (65' Πινιώτης), Φέκας, Λαζαρίδης (65' Παρασκευόπουλος), Χριστόπουλος, Μπερνιδάκης

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares