Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 16:27

Το έσωσε στο τέλος ο Εθνικός απέναντι στην Αγία Παρασκευή

Συναρπαστικό ματς έγινε στο γήπεδο Νότου εκεί που η Αγία Παρασκευή έμεινε στο 2-2 με τον Εθνικό Πειραιά.

Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο α' ημίχρονο και προηγήθηκαν με 2-0 στο σκορ, είδαν τον Εθνικό να ανεβαίνει στην επανάληψη και να ισοφαρίζει με τον Βασιλείου στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Γενικά σαν εικόνα, η Σάντα είχε πολύ καλή παρουσία στο α' μέρος αφού είχε τις στιγμές της, με τον Εθνικό να βελτιώνεται αισθητά στην επανάληψη, να έχει την κατοχή και την Σάντα να επιδιώκει στην κόντρα να τα τελειώσει το ματς.

Πάντως το ματς επισκιάστηκε από την τελευταία φάση του αγώνα όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής όμως ο διαιτητής, Σπήλιος υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα

Μόλις στο 6' η Αγία Παρασκευή πήρε το προβάδισμα στο σκορ.
Ο Μπουτσικάρης με εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Κωτσάκη και ο τελευταίος που νίκησε τους πάντες στον αέρα με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 17' το γυριστό σουτ του Κωτσάκη μπλόκαρε σταθερά ο Κούμπουλα, ενώ στο 23' η κεφαλιά του Σάμιου μετά το κόρνερ του Ντάφλα πέρασε άουτ.
Στο 31' ο Εθνικός Πειραιά έφτασε κοντά στην ισοφάρισα όταν ο Νταλακούρας έκανε τη σέντρα από δεξιά και την τελευταία στιγμή ο Κοντοές απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 35' η Αγία Παρακευή κέρδισε πέναλτι, με τον Εθνικό να εκφράζει έντονα τις ενστάσεις του στο διαιτητή Σπήλιο.
Μετά από φάουλ του Μπουτσικάρη η μπάλα έφτασε στην περιοχή και ο διαιτητής από τον Κόρινθο υπέδειξε την εσχάτη των ποινών καταλογίζοντας χέρι εντός περιοχής. Ο Μπουτσικάρης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν λάθεψε και έκανε το 2-0. Στο 38' ο Εθνικός έφτασε κοντά στο 2-1, όμως η εκτέλεση φάουλ του Ζωγραφάκη βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 41' ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Σάμιου εντός περιοχής όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο με στόχο να γυρίσουν το ματς και αύξησαν την πίεση τους. Στο 55' το σουτ του Κωτσάκη πέρασε άουτ, ενώ στο 57' ο Εθνικός μείωσε με μονοκόμματο σουτ του Ντάφλα.

Στο 75' έγινε ωραίος συνδυασμός του Παπαγγελή με τον Δώδα, ο τελευταίος έκανε το σουτ και ο Αραμπατζής έπεσε σωστά στη γωνία του και έδιωξε τη μπάλα. Στο 78' ο Εθνικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση αφού ο Κώστας έκανε τη σέντρα από αριστερά όμως ο Σάμιος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και άλλαξε πορεία. Στο 80' η Αγία Παρασκευή μπορούσε να τελειώσει το ματς όμως στάθηκε άτυχη αφού το σουτ του Γαλανόπουλου που ήταν στο δεύτερο δοκάρι μετά το φάουλ του Μπουτσικάρη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 90+1 ήρθε η λύτρωση για τον Εθνικό αφού ο Βασιλείου που είχε προωθηθεί με ένα ξερό σουτ ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Στο 90+3 έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών από την Αγία Παρασκευή. Συγκεκριμένα οι μελανόλευκοι φώναξαν για χέρι εντός περιοχής πάνω στον Δώδα όμως ο Σπήλιος ήταν κατηγοριματικός και υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα

Το τελευταίο σφύριγμα του Κορίνθιου ρέφερι βρήκε τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στην διαιτητική τριάδα για το μη καταλογισμό πέναλτι.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Ριτσοτάκης, Δακτυλίδης (61' Καλογερας), Κοντοές, Γιαννόπουλος, Κατσέρης (61' Λαμπρίδης), Μπουτσικάρης, Κωτσάκης (78' Μιχαηλίδης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης) Κούμπουλα, Βασιλείου, Παπαγεωργίου, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Σταύρου (84' Θεοδώρου), Νταλακούρας (72' Κώστας), Σάμιος, Μίλιτς (54' Δώδας), Ντάφλας, Διάκος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares