Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 09:46

Γιακαλής: Εκείνο που υπόσχομαι είναι ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια

Έτοιμη για την πρώτη της υποχρέωση στο 2023 είναι η ΑΕ Ερμιονίδας, που φιλοξενείται σήμερα (7/1) από τον ΑΠΣ Πάτραι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία θα πραγματοποιήσει ο Θοδωρής Γιακαλής, ο οποίος αντικατέστησε τον Μάρκο Στεφανίδη. Μάλιστα, ο νεοπροσληφθείς προπονητής υποσχέθηκε μεγάλη προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση και τον επαγγελματισμό που έδειξαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Πηγαίνουμε στην Πάτρα για ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο μας είναι ότι όλοι μας θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Κατά τα άλλα, οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο της Ερμιόνης, ενώ ακολούθησε παρακολούθηση βίντεο με αναλύσεις από το προπονητικό τιμ. Ο 45χρονος τεχνικός είδε τις προηγούμενες ημέρες να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων οι Γιώργος Τριμπόνιας και Δημήτρης Κουζής, που ήταν κλινήρεις, και έτσι τους συμπεριέλαβε, μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Κοτσοβό, στους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Πάτρα.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares