Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 11:46

Η Θύελλα πέρασε από την έδρα του Αλμυρού

Έχει αποδείξει αρκετές φορές η Θύελλα σε αυτή την πολυετή παρουσία της στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία ότι είναι ικανή για μεγάλα αποτέλεσματα, ανεξαρτήτως έδρας ή αντιπάλου.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα πρόσθεσε στο... ιστορικό της και σήμερα (7/1) η ομάδα της Ραφήνας, καθώς επικράτησε στο Γάζι του Αλμυρού με 3-2, προκαλώντας την πρώτη του ήττα ως γηπεδούχου! Σημειώνεται πως μέχρι τώρα οι Κρητικοί είχαν τρεις νίκες (με Άρη Πετρούπολης, Φωστήρα, Μοσχάτο) και μία ισοπαλία (με Γιούχτα).

Οι «λιγνιτωρύχοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, την οποία μάλιστα ευτύχησαν να μετουσιώσουν σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν το 45' όταν ο Ντόσκας αξιοποίησε σέντρα του Γκούμα και με κεφαλιά έγραψε το 0-1, διαταράσσοντας τις ισορροπίες λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» με «φαρμακερές» αντεπιθέσεις και «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Στο 72' ο Παντελίδης αποδείχθηκε ψύχραιμος απέναντι στον Χανιωτάκη και με πλασέ πέτυχε το 0-2, ενώ πέντε λεπτά μετά (77') ο Γούλας με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς και, μάλιστα, μπόρεσαν να σκοράρουν δύο φορές στα τελευταία λεπτά! Στο 90' ο Μπάνβο δέχθηκε την ασίστ του Λεόν με κεφαλιά και σούταρε εύστοχα για το 1-3, ενώ στο 93' ο Φραγκουλάκης αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Λεόν για το 2-3. Ωστόσο, χρόνος άλλος για τον Αλμυρό δεν υπήρχε και, έτσι, η Θύελλα Ραφήνας πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη!

Διαιτητές: Κυριακίδης (Λασιθίου), Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)-Σιγανός (Λασιθίου)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Ντιονίσιο, Πατινιώτης (84' Αγαπάκης), Ξενοκτιστάκης (66' Μπάνβο), Νικολάου (58' Φυτόπουλος), Ενγκουέμ, Φραγκουλάκης, Πιερτζακόμι, Χαϊντίνι (46' Αρσενίδης), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Ντόσκας (71' Δημητρίου), Φύτρος (87' Ματζιώρος), Γεωργόπουλος, Μαρτίνος, Γκούμας (71' Σαμάρκος), Χίσο, Γούλας (83' Κουτσουπιάς), Παντελίδης, Τόσκα.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares