Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 21:44

Μοιρασιά για Παναργειακό και Φοίνικα Επιδαύρου

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Αργολίδας για την 8η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Παναργειακός και Φοίνικας Ν. Επιδαύρου έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο ΔΑΚ Άργους, σε ένα ματς που πρόσφερε όλες του τις συγκινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Γ. Βαζάκα να κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική τους ηγεσία, οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 70ο λεπτό με πλασέ του Καμπεράι μετά από ασίστ του Πατσιαβούρα (1-1), ωστόσο οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν στον ελάχιστο χρόνο που απέμενε και να ισοφαρίσουν στο 84' με πλασέ του Χρ. Κάπλατζη έπειτα από πρώτη κεφαλιά του Δαρδάνη (1-1). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 58ο λεπτό οι άνθρωποι του Φοίνικα ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε απώθηση από αμυνόμενο και έπεσε στο έδαφος. Ωστόσο, ο διαιτητής Λαθύρης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Διαιτητές: Λαθύρης (Πειραιά), Κατσογιάννης (Ηρακλείου)-Τέσσης (Πειραιά)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας, Μαλισσόβας, Σακελλαρόπουλος (19' Τσιράκης), Καπετανάκης, Τσιώλης (86' Πλαστουργός), Μαρίνης, Καμπεράι, Αντωνόπουλος (60' Λιακόπουλος), Τσάνι, Βήτος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος (85' Γκουριώτης), Καρέλης, Χρ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Π. Κάπλατζης (87' Παρασκευάς), Χατζησοφρωνίου (85' Μερκούρη), Μπιτζής (78' Δαρδάνης), Λαθούρης, Γεωργίου.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares