Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 21:47

Η Ρόδος «λύγισε» τον Πανιώνιο και «πάτησε» κορυφή

Νέα δεδομένα έχουν διαμορφωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μετά και την πραγματοποίηση του σημερινού (10/1) εξ αναβολής παιχνδιιού για την 5η αγωνιστική ανάμεσα στη Ρόδο και τον Πανιώνιο.

Μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους οι νησιώτες πήραν τη νίκη με 1-0 και προσπέρασαν τόσο τον αντίπαλό τους όσο και τον Αιολικό, ανεβαίνοντας στην κορυφή της κατάταξης, στο +1 από τον Αιολικό και στο +2 από τους κυανέρυθρους. Το «χρυσό» γκολ για τους πράσινους πέτυχε στο 7ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Βογιατζής, σε μία απόφαση που αμφισβητήθηκε εντόνως από τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Κανταρτζής έπιασε την κεφαλιά, ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος είδε ότι η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Καλύβα και έδειξε την άσπρη βούλα, με τον αρχηγό των «ελαφιών» να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να πετυχαίνει ένα γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρνει να δημιουργήσει φάσεις για την ισοφάριση. Από την άλλη, η Ρόδος διαχειρίστηκε το προβάδισμα που απέκτησε από νωρίς, επιδιώκοντας να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Μανουσάκη.

Στο 22ο λεπτό ο Αντωνόπουλος απέκρουσε δυνατό σουτ του Μουζακίτη, στο 60' ο Γκέτσι σούταρε από πλάγια θέση όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, στο 84' ο Μπαρμπαρούσης έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά και στο 90' ο Γκέτσι βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ, έπιασε το ψηλοκρεμαστό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανιωνίου στο παιχνίδι. Σημειώνεται πως εκτός από τα παράπονα για τη φάση του πέναλτι, στο κυανέρυθρο «στρατόπεδο» φωνάζουν και για ορισμένες περιπτώσεις όπου επιθετικές προσπάθειες διακόπηκαν από υποδείξεις των βοηθών για οφσάιντ.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σούζας (Ανατολικής Αττικής)-Λεωνίδας (Τρικάλων)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Σουλάι, Κανταρτζής, Β. Βογιατζής, Κάμπα (90' Μαντικός), Τσούτσης (80' Μάγκας), Μπαρμπαρούσης, Μουζακίτης (70' Γκίνο), Τζουανάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Πριονάς, Λίμα (76' Παπαδάκης), Καλύβας, Μπρέγκου, Ρεντζής (56' Τσίπρας), Πίσπας (9' λ.τρ. Γκέτσι), Τσιμπόκας (76' Μούντριχας), Γροντής, Γκοτοβός, Στούπης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares