Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 19:14

Το Μοσχάτο «λύγισε» την Αγία Παρασκευή

Δικαιώθηκε για την υπομονή του στο παιχνίδι του το Μοσχάτο και έφτασε, έστω και δύσκολα, στην πρώτη νίκη του για το 2023!

Έπειτα από ένα παιχνίδι με λίγες αξιόλογες φάσεις για γκολ, η ομάδα του Σ. Βενάκη αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη και λύγισε την Αγία Παρασκευή στο 90', με τον Παυλάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να γίνεται ο πρωταγωνιστής για τους πράσινους!

Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν λίγα σουτ που δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους δύο τερματοφύλακες. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και οι ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ λίγες. Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι ισορροπίες άλλαξαν, αφού μόλις στο 55' ο Μιχαηλίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Έκτοτε, το Μοσχάτο πίεσε ακόμα περισσότερο ψάχνοντας το γκολ, με την Αγία Παρασκευή να αντέχει και να κρατά, μέχρι το 90'! Σε εκείνο το σημείο και ύστερα από παράλληλη σέντρα του Σταύρου, ο Παυλάκης εξ επαφής έλυσε το γόρδιο δεσμό για το 1-0 μέσα σε αποθέωση! Να σημειωθεί ότι Κατίδης και Τσάκαλος πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την ομάδα του Μοσχάτου. Αμφότεροι άφησαν θετική εντύπωση, με τον δεύτερο να κρατάει απαραβίαστη την εστία του.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Κουλοχέρης-Δ. Αλεξόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σήφης Βενάκης): Τσάκαλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος (61' Σιμονιάν), Ανδρίκος, Τζωρτζάτος, Κατίδης (80' Ποιμενίδης), Πουρσανίδης, Χαλβατζίου, Ψυχογιός (67' Παυλάκης), Πασαλίδης, Κουτσούμπας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλιας, Χατζίου, Μιχαηλίδης, Γαλανόπουλος (81' Μήτσης), Κοντοές, Δακτυλίδης, Πανόπουλος, Κατσέρης (56' Σταμούλης), Κωτσάκης (81' Ψαραδέλης), Κραψίτης (72' Ριτσωτάκης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares