Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 19:42

Άρης Πετρούπολης-Μαρκό σημειώσατε... Χ

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση, δυνατές μονομαχίες και πάθος Άρης Πετρούπολης και Μαρκό έμειναν στο... άσφαιρο 0-0 για την 8η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Το ματς είχε δυο όψεις με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι στο α' ημίχρονο και τους τζαλορόσι να βελτιώνονται στην επανάληψη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχη.

Το ματς είχε ιδιαιτερότητες αφού πρώτα απ' όλα επέστρεψε ο Γιάννης Σιλεβίστας στην Πετρούπολη αυτή τη φορά ως αντίπαλος προπονητής του Άρη, με τη διοίκηση της ομάδας πριν από τη σέντρα του αγώνα να τιμάει τον τεχνικό από τη Λαμία για την προσφορά του στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Άρη, η ιστορική ομάδα καλούνταν αντιμετωπίσει πληθώρα προβλημάτων καθώς στο πάγκο δεν κάθισε ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ απόντες ήταν οι τιμωρημένοι Μενάι, Αργυρίου και οι Ρέτσος, Μανδαμαδιώτης.

Για την Μαρκό στοίχισε η απουσία του Γκεμίση καθώς μετά το 40' η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε τη φρεσκάδα της στο κέντρο.

Το α' μέρος ανήκει στους πράσινους καθώς εκτός από το δοκάρι που είχαν με το Χάιδο, δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Βασιλειάδη, Κράσι.

Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά και είχε πολύ καλή στιγμή στο 52' όμως ο Λεβέντης δεν μπόρεσε με τακουνάκι να κάνει το 1-0. Στο 60' ο Γκούφας δεν έπιασε οπως θα ήθελε το σουτ με τον Βουτσελά να μπλοκάρει, με τον Τσερκώνη στο 70' να βλέπει τη σέντρα σουτ να καταλήγει για... κακή του τύχη στο δοκάρι του Βουτσελά.

Στο 73' ο Ρουμπής έκανε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ του Σουλελέ, ενώ στο 77' ο Τσατσαρής με απίστευτο τάκλιν σταμάτησε τον Σουλελέ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ζαχαράτος) Ρουμπης, Λάπας (70' Σαμαρας), Κορώνης, Λεβέντης, Τσατσαρης, Γάγγος, Ζαιμι, Γεραγωτέλλης, Γκουφας (62' Τσερκώνης), Αντωνακοπουλος, Ζέρβας.

ΓΣ ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας) Βουτσελάς, Χάιδος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Νατσιοπουλος (85' Πίκουλης), Σουλελές (89' Σταυροθανασσόπουλος), Κράσι, Βασιλειαδης, Μπελερης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares