Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 21:49

Μοιρασιά για Εθνικό Πειραιά και Φωστήρα

Το μεγάλο ματς της ημέρας στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής είχε πάθος, παλμό και έγινε μπροστά σε αρκετό κόσμο.

Έλειψε, ωστόσο, το γκολ με συνέπεια στο γήπεδο Περάματος ο Εθνικός και ο Φωστήρας να μείνουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), που ουσιαστικά δεν επέτρεψε σε κάποια από τις δύο ομάδες να πλησιάσουν στην κορυφή της κατάταξης, τουλάχιστον όσο θα ήθελαν μετά την ήττα της Θύελλας Ραφήνας στις Αρχάνες από τον Γιούχτα.

Το σημερινό (22/1) ματς είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες περιπτώσεις. Οι κυανόλευκοι απείλησαν στο 5' και στο 16' με τον Αντωνίου, ενώ στο 32' ο Νταούλια «απάντησε» με καλό σουτ που έφυγε λίγο πάνω από την εστία. Στο 50' ο Σάμιος νικήθηκε από τον Φυλακτό, που απέκρουσε με το πόδι, ενώ στο 78' ο γκολκίπερ της ομάδας του Ταύρου απέκρουσε σωτήρια σε προσπάθεια του Σταύρου. Το τριπλό σφύριγμα από τον διαιτητή Μαυραντωνάκη βρήκε τις δύο ομάδες να φεύγουν από το γήπεδο, έχοντας προσθέσει έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης (Χίου), Θωμόπουλος-Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Kούμπουλα, Παπαγγελής (85' Πλουμάτος), Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Παπαγεωργίου, Μαλάι, Σταύρου (85' Κατσογιάννης), Διάκος (85' Ντάφλας), Αντωνίου (65' Δώδας), Κώστας (58' Μακρυγιάννης), Σάμιος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Λώλος, Πεχλιβανίδης, Θεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Ξενοπανάγος, Λαζαρίδης (85' Ανδριόπουλος), Φέκκας (60' Πινιώτης), Νταούλια (80' λ.τρ. Τζιάτζιος).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares