Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:09

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος

Η επιστροφή του Πανιωνίου στις επιτυχίες, μετά την ισοπαλία στο ματς με την ΑΕ Μυκόνου, σημειώθηκε χωρίς δυσκολίες.

Έχοντας στο πλευρό τους περίπου 100 φιλάθλους τους, οι κυανέρυθροι πέρασαν με άνεση από το γήπεδο Ασπροχώματος, όπου επικράτησαν με 3-1 του ΑΟ Διαβολιτσίου και πλησίασαν στον βαθμό από την κορυφή του 4ου ομίλου, στην οποία πλέον βρίσκεται η Ρόδος.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Γροντής έκανε την κάθετη πάσα στον Γεωργούση και ο τελευταίος με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Μάλιστα, σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά ασφαλείας. Ήταν το 45ο λεπτό όταν ο Γροντής εκτέλεσε φάουλ και ο Τσίπρας με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 55ο λεπτό ο Πανιώνιος έφτασε σε τρίτο γκολ, με τον Καλύβα να σουτάρει, την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Πιτσιλή και τον Γροντή να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 0-3. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μίχος στην πρώτη του παρουσία με τα κυανέρυθρα, με την επιστροφή του στη Ν. Σμύρνη, ενώ οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να μειώσουν για το τελικό 1-3 στο 92' με πλασέ του Ηλιόπουλου από θέση τετ α τετ με τον Παχατούρα.

Διαιτητές: Μπεκιάρης (Κορίνθου), Γκουριώτης-Δημητρόπουλος (Αργολίδας)

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας): Καπατσώρης, Σταματελόπουλος (46' Ουέσλει), Μπούνας, Καντούτσης, Βέλλης (84' Ντελής), Πιτσιλής (84' Θώδης), Στραβάκος, Αλεξανδρής (84' Αρβανίτης), Ηλιόπουλος, Μουλιάτος (78' Σάλα), Δημητρίου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης, Λίμα (68' Μερτύρης), Μίχος, Καλύβας, Στούπης (72' Κουφουδάκης), Γροντής (60' Παπαδάκης), Μπρέγκου, Τσίπρας, Γκέτσι (60' Μούντριχας), Γεωργούσης (60' Τσιμπόκας).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares