Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 16:55

Νέο «χτύπημα» με Γκαμάνη η ΑΕ Ερμιονίδας

Άλλη μία επιλογή θα έχει στη διάθεσή του ο Θοδωρής Γιακαλής για το υπόλοιπο της σεζόν στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου και... έπεται συνέχεια!

Με τα χρώματα της ΑΕ Ερμιονίδας θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο νεαρός Θεοδόσης Γκαμάνης, ο οποίος έχει παραστάσεις από το γερμανικό ποδόσφαιρο, αλλά και από τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League με τη φανέλα του Ατρομήτου. Η ενημέρωση της νέας του ομάδας αναφέρει:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θεοδόση Γκαμάνη, ο οποίος έχει, στη μέχρι τώρα καριέρα του, παραστάσεις από τα γήπεδα της Γερμανίας και από την ομάδα του Ατρόμητου. Ο Θεοδόσης Γκαμάνης γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 2003 και αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας. Μόλις στα έξι του χρόνια έπαιξε μπάλα στον Αχιλλέα Περαίας, στην ομάδα της περιοχής που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Λόγω του ταλέντου του βρέθηκε στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ πριν πατήσει τα 10 χρόνια, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον πήρε στις ακαδημίες για την Κ-10. Στη συνέχεια μετακόμισε στις ακαδημίες των Bebides 2000, ομάδα στην οποία ξεχώρισε, παίζοντας 4,5 χρόνια και έτσι ήρθε η... προαγωγή του. Κατέκτησε, παράλληλα, ένα πρωτάθλημα στην ΕΠΣ με την μικτή Μακεδονίας, ενώ είχε, γενικότερα, επιτυχίες με τις μικτές ΕΠΣΜ.

Ο Ατρόμητος Αθηνών ήταν η ομάδα, που αποφάσισε να τον φέρει στα 15 του στην Αθήνα, για να αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, παίζοντας αρχικά στην Κ-17. Το ντεμπούτο του Θεοδόση Γκαμάνη με την ομάδα του Περιστερίου δεν άργησε να έρθει και έτσι στις αρχές Φλεβάρη του 2019 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League U17, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με την Κ-17 του Ατρόμητου και ως αρχηγός αγωνίστηκε 20 παιχνίδια, σκοράροντας ένα γκολ, ενώ έδωσε και δυο ασίστ, κατακτώντας με την ομάδα του την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης. Έτσι ακολούθησε η προαγωγή του στην Κ-19 του Ατρόμητου, τμήμα στο οποίο κατάφερε, επίσης, να ξεχωρίσει. Με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να έρθει η... αλλαγή στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι ο Θεοδόσης Γκαμάνης άφησε τον Ατρόμητο και πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει για το εξωτερικό και τη Γερμανία. Η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία ήταν η Νιούχοφ (SV 1910 Neuhof), σύλλογος στον οποίο πήρε παιχνίδια στην δ' κατηγορία, πριν επιστρέψει στη χώρα μας για την ΑΕ Ερμιονίδας».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares