Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 18:53

Δεύτερη σερί νίκη ο Φωστήρας που «λύγισε» τον Άρη Πετρούπολης

Έτοιμος για τον δεύτερο γύρο και την τελική ευθεία στη μάχη τίτλου στον 5ο όμιλο «βροντοφώναξε» ο Φωστήρας που πέτυχε άλλη μία σπουδαία νίκη, δεύτερη συνεχόμενη, «σκαρφαλώνοντας» στον βαθμολογικό πίνακα και διατηρώντας το -5 από την κορυφή.

Με σκόρερ ξανά τον Κρητικό, η ομάδα του Δ. Αρναούτη κατέβαλε με 1-0 αυτή τη φορά τον Άρη Πετρούπολης στο «Σπ. Γιαλαμπίδης», σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, που πρόσφερε συγκινήσεις, μονομαχίες και ένταση!

Το τέρμα που έκανε τη διαφορά καταγράφηκε στο 49ο λεπτό: ο Παρασκευόπουλος επιχείρησε τη σέντρα και ο Κρητικός με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 1-0, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους. Κατά τα άλλα, έγινε ένα ματς με αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς ρυθμό στο δεύτερο. Με το... καλημέρα (1') στο ματς ο Αργυρίου έπιασε την κεφαλιά στη σέντρα του Ρέτζου, όμως είδε την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 3' ο Φέκας σέντραρε παράλληλα, όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 27' ο Λαζαρίδης δεν πρόλαβε να κάνει κάτι ανάλογο στη σέντρα του Τσουβαλτσίδη. Στο 31ο λεπτό ο Αντωνακόπουλος ολοκλήρωσε προσωπική του προσπάθεια, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ και δύο λεπτά μετά, από νέο σουτ του, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και έφυγε κόρνερ. Στο 34', έπειτα από κόρνερ του Ντάφλα, ο Τσατσαρής πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Γεραγωτέλης σούταρε άουτ παράλληλα προς την εστία. Στο 35' ο Μενάι έχασε την μπάλα από τον Λαζαρίδη, ο τελευταίος βγήκε απέναντι στον Ρουμπή, όμως πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Άρη και στο 38' σε σουτ του Αντωνακόπουλου μπλόκαρε ο Φυλακτός.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο «Φονέας» πήρε κεφάλι στο σκορ με τον πολύπειρο φορ, για να ακολουθήσει μετά από λίγο ένταση στην εξέδρα, που είχε ως συνέπεια να διακοπεί το παιχνίδι για περίπου επτά λεπτά. Έκτοτε, ο αγώνας δεν απέκτησε ρυθμό, με τις μονομαχίες να εντείνονται και να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι. Μάλιστα, στο 64ο λεπτό αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Λαζαρίδης για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο. Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Φωστήρας έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη, κράτησε το υπέρ του 1-0 και επικράτησε απέναντι στον Άρη, που δείχνει να μην διανύει και την καλύτερή του περίοδο στη φετινή σεζόν.

Διαιτητές: Σαφούρης (Σερρών), Σούζας-Τσελεπίδης (Ανατολικής Αττικής)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Παπατζίκος, Πεχλιβανίδης, Θεοδωρίδης (83' Ανδριόπουλος), Ξενοπανάγος, Φέκας (75' Νταούλιας), Λαζαρίδης, Κρητικός, Χριστόπουλος

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Λεβέντης (69' Γκούφας), Τσατσαρής, Μενάι, Κορώνης, Ρέτζος, Γεραγωτέλης (75' Τσερκώνης), Γάγγος (62' Μπιμάι), Αργυρίου, Αντωνακόπουλος, Ντάφλας.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares