Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 18:55

Δύσκολη νίκη στο Περιστέρι για τη Θύελλα Ραφήνας κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο

Η ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο θα βρει τη Θύελλα Ραφήνας στην κορυφή της κατάταξης, ακόμη κι αν θα χρειαστεί να τη μοιράζεται με τη Μαρκό.

Ωστόσο, το έργο της ομάδας του Ν. Μεσολόγγη στο γήπεδο της Χωράφας, μόνο εύκολο δεν ήταν! Οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να κάμψουν με σκορ 3-1 την αντίσταση του ουραγού, πλην βελτιωμένου, Άγιου Ιερόθεου, που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έφτασε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι το 78ο λεπτό οι δύο ομάδες βρίσκονταν ισόπαλες στο παιχνίδι! Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 30' με πλασέ του Γούλα σε τετ α τετ με τον Μανωλικίδη (0-1), όμως στο 65' ήρθε η ισοφάριση από τους κιτρινόμαυρους με κεφαλιά του Τσαμπουράκη σε εκτέλεση κόρνερ. Αφού συνήλθε από το σοκ, η Θύελλα ευτύχησε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 78ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Χίσο μετά από φάουλ του Γκούμα (1-2). Μάλιστα, στο 84' βρήκε και τρίτο γκολ για το τελκό 1-3, επειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα και κεφαλιά του Σαντίκου.

Διαιτητές: Κακρίδης, Μουμπογιατζόγλου-Ιωαννίδης (Πειραιά)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Ίσσαρης): Μανωλικίδης, Κριτούλης (60' Σταθακόπουλος), Πρίφτης, Ροκάκης, Βεσέλι, Κωστής, Μπιλικαΐδης, Ευθυμιάδης, Μουστάκης (80' Μονεμβασίτης), Γκαρτζονίκας, Τσαμπουράκης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης (46' λ.τρ. Νάκας), Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης (70' Δημητρίου), Γούλας, Μαρτίνος, Παντελίδης (85' Δημάτσας), Χίσο, Αράπης, Γκούμας (85' Μπαριτάκης)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares