Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 18:08

Μοιρασιά για Γιούχτα και Μαρκό

Το σπουδαίο ματς που έγινε στο γήπεδο Αρχανών στην Κρήτη δεν ανέδειξε νικητή.

Γιούχτας και Μαρκό περιορίστηκαν στον έναν βαθμό που προσφέρουν σε κάθε ομάδα τα ισόπαλα αποτελέσματα και, εν προκειμένω, το «άχρωμο» 0-0. Σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, το οποίο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γκεμίση στο 28ο λεπτό, οι πράσινοι της Ανατολικής Αττικής κατάφεραν να διαφυλάξουν το αήττητο που «τρέχουν» από το ξεκίνημα της σεζόν, έπεσαν ωστόσο από την κορυφή στην οποία πλέον βρίσκεται μόνη της η Θύελλα Ραφήνας. Από την άλλη, οι Κρητικοί πρόσθεσαν άλλη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους, όμως δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την απόστασή τους από την πρώτη θέση στα πρότερα επίπεδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 65ο λεπτό ο Κράσι βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Μαυρεδάκη. Επίσης, στο 87ο λεπτό ο Δασκαλάκης σούταρε προς την εστία του, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατευθύνθηκε παράλληλα προς την εστία όπου τη μάζεψε ο Βουτσελάς, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας ότι είχε περάσει τη γραμμή, όμως ο δεύτερος βοηθός Οβάκογλου έμεινε στη θέση του, υποδεικνύοντας να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητές: Τρίγκας, Μαυρεδάκης-Οβάκογλου (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς, Τζανής, Δωματάς (80' Αζίζι), Αργκιλέσι, Βρεττός (69' Δασκαλάκης), Νύκταρης (69' Κίσσας), Ροβίθης, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Πλουσής

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης, Φλώρος (62' Φουάσης), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Μπέλερης, Γκεμίσης (28' λ.τρ. Νατσιόπουλος), Γκέζος (89' Αλέμης), Κράσι, Γκίκα (89' Πίκουλας), Σουλελές (62' Βασιλειάδης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares