Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 19:22

«Όρθια» η Αγ. Παρασκευή απέναντι στον Γιούχτα

Μεγάλα αποτελέσματα ακόμη και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια έχει... μάθει να παίρνει η Αγία Παρασκευή και, πλέον, γίνεται ακόμη πιο υπολογίσιμη στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η «Σάντα» έμεινε «όρθια» στις Αρχάνες, καθώς έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση με τον Γιούχτα (0-0), που βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και φάνταζε ως το φαβορί για την κατάκτηση των βαθμών.

Η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου είχε σχεδόν αξεγάδιαστη αμυντική λειτουργία, πετυχαίνοντας να κρατήσει μακριά από την εστία του Αραμπατζή τα ατού των Κρητικών, που επί της ουσίας δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, σε ένα ενενηντάλεπτο χωρίς μεγάλες φάσεις.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Διονύσης (Ρεθύμνου)-Εγγλέζος (Λασιθίου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Τζανής, Δωματάς (64' Αζίζι), Αργκιλέσι, Βρεττός (87' Κόκκινος), Νύκταρης (64' Δασκαλάκης), Ροβίθης, Τουγλής (46' Ψαρράς), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κίσσας (80' Πλουσής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Καλογεράς (58' Κασνέτσι), Δακτυλίδης, Κατσερής (80' Κωστάκης), Μπουτσικάρης (66' Σταμούλης), Κραψίτης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares