Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 19:30

Ο ΑΟΑΝ διέλυσε τον Άγιο Ιερόθεο

Ξέσπασε για τις χαμένες ευκαιρίες των προηγούμενων αγώνων ο ΑΟΑΝ, καθώς συνέτριψε με 8-0 τον ουραγό Άγ. Ιερόθεο, που υπέστη την πιο «βαριά» ήττα της φετινής σεζόν.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο πάγκοι είχαν νέα πρόσωπα, ο Α. Ανδρουλάκης έκανε ιδανική εκκίνηση απέναντι στους κιτρινόμαυρους του Φ. Βολονάκη, που νωρίτερα είχαν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία στη μετακίνησή τους από την Αθήνα στο Λασίθι.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους Περιστεριώτες και καταγράφηκε στο 4ο λεπτό, όταν ο Γιαγκιόζης απέκρουσε σωτήρια σε κεφαλιά του Τσαμπουράκη έπειτα από σέντρα του Ευθυμιάδη. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, το ματς ήταν «μονόλογος» των γηπεδούχων. Στο 12' ο Φουκαράκης άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή σε σουτ του Νοκάι (1-0), στο 23' ο Μηνάς με σουτ στο «Γ» έκανε το 2-0, στο 27' ο Φουκαράκης ξανά σκόραρε με πλασέ για το 3-0 και στο 34' ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα με προβολή σε κόρνερ του Μηνά (4-0), φτάνοντας στο χατ τρικ. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 5-0 χάρη στο γκολ του Νοκάι στο 44' με ατομική ενέργεια και πλασέ. Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί έδωσαν... αστρονομικές διαστάσεις στην επικράτησή τους. Στο 53' ο Μελισσόπουλος με συρτό σουτ από θέση εκτός περιοχής πέτυχε το 6-0, στο 80' ο Κίτος με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 7-0 και στο 89' ο ίδιος παίκτης από θέση εκτός περιοχής σούταρε για το 8-0. Για... στατιστικούς λόγους, να αναφερθεί ότι στο 25' ο Πλουσής είχε δοκάρι με σέντρα σουτ.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Βισκαδούρος-Βασιλάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πιθαρούλης (62' Γωνιωτάκης), Τσανάι (46' Κούνια), Πλουσής, Φουκαράκης, Χύσι (59' Κίτος), Μηνάς (46' Κότσι), Νοκάι, Αλεξάκης (46' Κουτούζος), Μελισσόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μανωλικίδης (46' Ρόπας), Μονεμβασίτης (84' Μπουλουγάρης), Βέσελι, Πρίφτι, Ροκάκης, Κωτσερίδης, Μουστάκης (71' Κριτούλης), Ευθυμιάδης (54' Κωστής), Τσαμπουράκης, Γκαρτζονίκας, Μπιλικαΐδης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares