Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 01:32

Στο "μηδέν" Πανιώνιος και Ρόδος

Τη γνωστή φετινή εικόνα της ομάδας που ναι μεν δεν χάνει, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει κιόλας, παρουσίασε σε ακόμη μία υποχρέωσή του ο Πανιώνιος, χάνοντας κι άλλο έδαφος στην κούρσα διεκδίκησης της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Ν. Κούστα υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία στη Ρόδο από τον Ιάλυσο (0-0), που από την πλευρά του δίνει τη δική του μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα (19/2) οι κυανέρυθροι δεν σκόραραν για πέμπτη φορά σε παιχνίδι μακριά από την έδρα τους, αφού είχαν προηγηθεί οι «λευκές» ισοπαλίες σε Ερμιονίδα, Πύργο και Κω, όπως και η ήττα στη Ρόδο από τον ΑΣ Ρόδο (1-0).

Στο Οικονομίδειο έγινε ένα ενδιαφέρον, αλλά και αμφίρροπο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο και τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στη συνέχεια, χάνοντας δύο ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στη σημαντικότερη στιγμή τους, στο 26', ο Τσίπρας πλάσαρε, όμως η μπάλα απομακρύνθηκε από τον Ιντρίζι πριν περάσει τη γραμμή, ενώ στο 44' ο Ανδρούτσος έδιωξε σωτήρια σε πλασέ του Καλύβα. Από την άλλη, οι ερυθροκίτρινοι απείλησαν στο 38', όταν ο Αντωνόπουλος απέκρουσε σε σουτ του Χατζηνικόλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ακόμη λιγότερες, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο από το 75ο λεπτό κι έπειτα λόγω αποβολής του Πριόνα με δεύτερη κίτρινη. Σε αυτό το τελευταίο τέταρτο ο Πανιώνιος αμύνθηκε σωστά και διαφύλαξε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας άλλη μία καλή στιγμή στο 88' με κοντινό, αλλά άστοχο σουτ του Καλύβα.

Διαιτητές: Δρούζας, Γκουριώτης-Τούμπας (Αργολίδας)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Ανδρούτσος, Καραγεώργης, Μπουσμπίμπα, Καρπαθάκης, Γιώργου, Ιντρίζι (79' Γεωργίου), Δελαπόρτας, Χατζηνικόλας (86' λ.τρ. Αλιμερκάι), Μαχαιράς, Νάνι, Πατσίλης (79' Τερζίου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Πριόνας, Μίχος, Καλύβας, Διονέλλης (82' Λίμα), Παπαδάκης (71' Μούντριχας), Μπρέγκου, Πίσπας, Τσιμπόκας (82' Καρδάμης), Γεωργούσης (60' Γκέτσι), Τσίπρας.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares