Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 12:49

Νέα απώλεια για τον Πανιώνιο - «Σκόνταψε» με Παναργειακό

Άλλη μία απώλεια βαθμών, την όγδοη σε δεκαέξι αγώνες, υπέστη σήμερα (25/2) ο Πανιώνιος και βλέπει, πλέον, τον στόχο της ανόδου να απομακρύνεται.

Στο ντεμπούτο του Π. Παπαπαναγή στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα της Ν. Σμύρνης υποχρεώθηκε σε άλλη μία «λευκή» ισοπαλία (0-0), αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναργειακό, που από την πλευρά του πρόσθεσε έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του, στην προσπάθεια που κάνει μέσα από τον 4ο όμιλο για αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι οι κυανέρυθροι δημιούργησαν φάσεις, δεν κατάφεραν όμως να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές και να φτάσουν στη νίκη. Στο 2ο λεπτό ο Μίχος με προβολή εξ επαφής από φάουλ του Γροντή αστόχησε απελπιστικά, στο 20' το σουτ του Γεωργούση από πλάγια θέση σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, στο 30' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση και στο 35' νικήθηκε από τον γκολκίπερ Παππά. Στο 52' πάλι ο Γεωργούσης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παππά που έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε, στο 57' ξανά ο Γεωργούσης πλάσαρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια με τον αντίπαλο γκολκίπερ να είναι εκτός εστίας του, στο 66' ο Μούντριχας νικήθηκε από τον Παππά, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια και στο 68' ο Διονέλλης είδε την μπάλα από την κεφαλιά του να περνάει άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Καμπεράι βρέθηκε απέναντι στον Αντωνόπουλο, όμως πλάσαρε αδύναμα και δεν απείλησε τον γκολκίπερ του Πανιωνίου.

Διαιτητές: Μπεκιάρης (Κορίνθου), Μαυρομάτης-Θωμόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπανάγης): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης (79' Λίμα), Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Τσίπρας (60' Μούντριχας), Πίσπας (68' Τσιμπόκας), Γεωργούσης (79' Γκέτσι), Γροντής, Γκίνο

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας, Φλώρος (68' Λιακόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Σαϊρίνεν, Α. Τσάνι, Μαρίνης (87' Πλαστουργός), Τσιράκης (72' Λ. Τσάνι), Τσιώλης, Ντε Σόουζα (87' Καπετανάκης), Καμπεράι.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares