Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 17:51

«Διπλό» κορυφής η Μαρκό

Νίκη από εκείνες που δίνουν τίτλους πέτυχε η Μαρκό και έγινε πάλι... οδηγός στον 5ο όμιλο!

Στο ντέρμπι κορυφής και της Ανατολικής Αττικής η ομάδα του Μαρκόπουλου πέρασε νικηφόρα από τη Ραφήνα, «γκρεμίζοντας» το κάστρο της Θύελλας, της οποίας επικράτησε με 2-1! Έτσι, έπιασε στην πρώτη θέση την αντίπαλό της και, μάλιστα, σε μία ευνοϊκή για εκείνη ισοβαθμία, αφού ήταν η ομάδα που είχε επικρατήσει και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Στο γήπεδο «Π. Σκούφος» έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μπροστά σε πολλούς φιλάθλους και των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα μόλις στο 18ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο Φουάσης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυνόμενους και ο Γκέζος με σουτ «βολίδα» την έστειλε στη γωνία της εστίας του Κουμή για το 0-1! Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσια. Αφού πρώτα ο Γούλας νικήθηκε από τον Βουτσελά σε πλάγιο τετ α τετ στο 21ο λεπτό, τρία λεπτά μετά (24') ο Παντελίδης υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από γυριστή κεφαλιά-πάσα του Γκούμα και με δυνατό σουτ σημείωσε την ισοφάριση (1-1). Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Μαρκό πίεσε για το δεύτερο γκολ, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες για να το πετύχει. Στο 50' ο Κράσι πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι όμως ο Κουμής μπλόκαρε, ενώ στο 55' η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από την κεφαλιά του ίδιου παίκτη. Τελικά, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 63' έπειτα από κεφαλιά του Τσίκλου σε κόρνερ του Νατσιόπουλου, ο οποίος μόλις είχε πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο, αντικαθιστώντας τον Γκίκα. Στο τελευταίο ημίωρο η Θύελλα προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, επί της ουσίας όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τη φάση που θα της έφερνε το γκολ της ισοφάρισης. Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα άντεξε και πήρε το πολυπόθητο «τρίποντο».

Διαιτητές: Λαθύρης (Πειραιά), Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)-Λεωνίδας (Τρικάλων)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Νάκας (46' Μαργέτης (81' Τόσκα)), Μαντζώρος, Γεωργόπουλος, Γούλας (77' Μπρέμπος), Μαρτίνος, Παντελίδης, Δημητρίου, Χίσο, Γκούμας

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης. Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Τσίκλος, Πίκουλης, Φουάσης (32' λ.τρ. Αλέμης), Γκέζος (77' Πιέτρης), Σουλελές (77' Βασιλειάδης), Γκίκας (63' Νατσιόπουλος), Κράσι.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares