Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 18:27

Εύκολη νίκη του Εθνικού Πειραιά κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο

Αυτή τη φορά δεν έπεσε θύμα έκπληξης ο Εθνικός απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, αντιθέτως πρόσθεσε στη συγκομιδή του ένα «τρίποντο» που τον κάνει να σκέφτεται τη συνέχεια στον 5ο όμιλο με περισσότερη αισιοδοξία.

Στο γήπεδο της Χωράφας η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και επιβλήθηκε με 3-1 του Άγ. Ιερόθεου, που από την πλευρά του έκανε μία αξιοπρεπή προσπάθεια, ασχέτως αν δεν επέφερε κάποιο αποτέλεσμα. Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με σουτ του Δρόση (0-1), με τον Μακρυγιάννη να αστοχεί στο 32ο λεπτό σε πέναλτι που κέρδισε ο σκόρερ του πρώτου γκολ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά, οι κυανόλευκοι πήραν... αέρα δύο τερμάτων στο 41' με σουτ του Κώστα από θέση εκτός περιοχής (1-1), για να έρθει η μείωση του σκορ στο 55' έπειτα από ασύλληπτο σουτ του Κωτσερίδη στο «Γ» της εστίας, επίσης από θέση εκτός περιοχής (1-2)! Την τελευταία... λέξη στο ματς την είχε ο Εθνικός, αφού στο 68' διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 με πλασέ του Μακρυγιάννη.

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σάμου), Κυριακόπουλος-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μακρής, Μονεμβασίτης, Βεσέλι, Χριστόπουλος, Πρίφτης, Κωτσερίδης, Κριτούλης (65' Ρόπας), Μπιλικαΐδης, Μουστάκης, Τσαμπουράκης (70' Καρβέλης), Γκόντα (40' λ.τρ. Ευθυμιάδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Πλουμάτος, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Κατσογιάννης, Μαλάι (46' Θεοδώρου), Κώστας, Δρόσης (85' Καλύβας), Μπερνιδάκης (70' Διάκος), Μακρυγιάννης (85' Ζαμάνης), Αντωνίου.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares