Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 17:20

Δύσκολη νίκη του Φωστήρα κόντρα στον Αλμυρό

Δύσκολη αποδείχθηκε η υπόθεση «νίκη» για τον Φωστήρα στην αναμέτρηση με τον Αλμυρό, στο τελευταίο ημίωρο όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και να φτάσει στην επικράτηση με 2-0.

Στο 62ο λεπτό έγινε το 1-0, όταν ο Χριστόπουλος αρχικά νικήθηκε από τον Χανιωτάκη, όμως με δεύτερο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην εξέδρα. Στο επόμενο λεπτό οι Κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Θεοδωράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 87' οι κιτρινόμαυροι «κλείδωσαν» το «τρίποντο» με κεφαλιά του Κρητικού έπειτα από κόρνερ του Χριστόπουλου (2-0).

Διαιτητές: Δρούζας, Δημητρόπουλος-Μακρής (Αργολίδας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Λώλος, Παπατζίκος (88' Μανωλάς), Πεχλιβανίδης, Θεοδωρίδης (88' Αλέξης), Ξενοπανάγος, Πινιώτης (70' Παρασκευόπουλος), Τσουβαλτσίδης, Φέκκας, Κρητικός, Χριστόπουλος (85' Τζιάτζιος)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης (67' Κιουλτζόπουλος), Θεοδωράκης, Ξενοκτιστάκης, Παγώνης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Μπάσιτς, Πιερτζιακόμι, (82' Χαϊντίνι), Φυτόπουλος (82' Νικολακάκης), Κατσικοκέρης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares