Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 20:13

Στην κορυφή με «πεντάρα» η Μαρκό

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα (5/3) το απόγευμα η Μαρκό, η οποία επιβλήθηκε με 5-0 του Άγ. Ιερόθεου και συνδυαστικά με την απώλεια της Θύελλας Ραφήνας οδηγεί μόνη της, πλέον, την κούρσα στον 5ο όμιλο!

Οι πράσινοι δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στους ουραγούς του πρωταθλήματος και έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση, σημειώνοντας τα πρώτα τέσσερα γκολ με πανομοιότυπο τρόπο! Στο 14', στο 21', στο 33' και στο 47' ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε ισάριθμα κόρνερ, για να σκοράρουν με κεφαλιές από δύο φορές εναλλάξ οι Τσίκλος και Μπέλερης! Στο 78' ο Κράσι δέχθηκε την πάσα από τον Γκέγκα, έκανε όμορφη προσωπική ενέργεια και διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 5-0, σε ένα ματς που από πλευράς Μαρκό πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετοί παίκτες που στα προηγούμενα ματς ως επί το πλείστον βρίσκονταν στον πάγκο.

Διαιτητές: Αντωνίου (Χανίων), Τσαγανού-Δεμερτζής (Δυτικής Αττικής)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς (60' Στρατής), Χάιδος, Φλώρος, Μουσταφίδης, Τσίκλος, Μπέλερης (51' Πιέτρης), Πίκουλης, Νατσιόπουλος (70' Αλέμης), Πίκουλας, Σουλελές (60' Σάκα (70' λ.τρ. Γκέγκα)), Κράσι

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Μονεμβασίτης, Βέσελι, Καρβέλης (54' λ.τρ. Μπουλουγάρης), Πρίφτη, Κωτσερίδης, Σταθακόπουλος (72' Ρόπας), Ευθυμιάδης (72' Γκόντα), Τσαμπουράκης (46' Κόγιος), Μπιλικαΐδης, Μουστάκης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares