Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 20:45

Ερμιονιδα: «Απαιτούμε δικαιοσύνη και ισονομία»

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Ερμιονίδα

Δεν πρόλαβε να… στεγνώσει το μελάνι από την τελευταία μας ανακοίνωση για το ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας, που καταδίκασε την ΑΕ Ερμιονίδας σε ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ήρθε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου, ώστε να γίνουμε μάρτυρες εξόφθαλμων διαιτητικών λαθών, που στέρησαν από την ομάδα μας να διεκδικήσει αυτό που δικαιούταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.

Και κάνουμε λόγο για «εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη», καθώς υπάρχει και η εικόνα από τις κάμερες, που αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των όσων διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους διαιτητές, λόγω του εχθρικού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπισαν τον σύλλογό μας.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τις λανθασμένες για την ομάδα μας διαιτητικές αποφάσεις, που ξεπερνούν το φαινόμενο «ανθρώπινα λάθη», για το οποίο μιλήσαμε μετά τον αγώνα με τον Ιάλυσο.

Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε δημόσια τη διαιτησία του κυριακάτικου παιχνιδιού για εξόφθαλμες αποφάσεις της εις βάρος του συλλόγου μας. Όσο διαφορετικά και να θέλουμε να προσεγγίσουμε την απόδοση των διαιτητών, όσοι ήταν παρόντες στο γήπεδο, έγιναν μάρτυρες ενός «θεάτρου του παραλόγου» με αρνητική πρωταγωνίστρια τη διαιτησία. Οι συνεχόμενες λανθασμένες αποφάσεις της, ειδικά στο τέλος του αγώνα, δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο να σκεφτούμε δικαιολογίες και ελαφρυντικά.

Επειδή, όπως λέει ο λαός μας, «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση», θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση, αλλά και να διαβεβαιώσουμε όλους τους φιλάθλους ότι ως ΑΕ Ερμιονίδας δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιβάλει τους δικούς του κανόνες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διασφαλίζοντας με κάθε διαθέσιμο και νόμιμο μέσο ότι θα διεκδικούμε αυτό που μας αξίζει ως ομάδα μέσα στο γήπεδο. Όπως επιθυμεί κάθε σύλλογος και αγωνιστικός οργανισμός, σεβόμενος την προσπάθεια και των ιδρώτα των παικτών και των προπονητών στον αγωνιστικό χώρο…

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε να συνεχιστούν τα διαιτητικά λάθη. Απαιτούμε δικαιοσύνη και ισονομία για όλες τις ομάδες.

Καλούμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, ως τα πλέον αρμόδια και υπεύθυνα όργανα, να διασφαλίσουν αντικειμενική και δίκαιη διαιτησία στους αγώνες, όπως άλλωστε έχουν χρέος να κάνουν, σεβόμενοι την προσπάθεια που καταβάλλεται από ανθρώπους, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και «ματώνουν», ώστε να «ζουν» αθλητικοί σύλλογοι σε κάθε μέρος της χώρας μας. Τα δίκαια σφυρίγματα μέσα στο γήπεδο είναι για εμάς αυτονόητη υποχρέωση των διαιτητών.

Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό με τον δικό μας ξεχωριστό και ρομαντικό τρόπο, σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους και τους αξιωματούχους αγώνων, διασφαλίζοντας, εκτός των άλλων, άψογες συνθήκες διεξαγωγής παιχνιδιών στην έδρα μας, αλλά δεν είμαστε ούτε αδύναμοι ούτε εύκολα θύματα. Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας…

ΥΓ. 1: Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι είπε ο παρατηρητής διαιτησίας του παιχνιδιού στον «άρχοντα» του αγώνα και στους βοηθούς του μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Γιατί τους είχε τόση ώρα κλεισμένους στα αποδυτήρια τους; Τα είδε όλα καλά με την απόδοσή τους;

ΥΓ. 2: Με όσα αναφέρουμε ως ΑΕ Ερμιονίδας για όσα συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα στην έδρα μας, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους διαιτητές, δε θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια των παικτών και των προπονητών της ΑΕ Μυκόνου, η οποία διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Δυνατούς αγώνες θέλουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, που θα ικανοποιούν και τους φιλάθλους, αλλά για εμάς είναι αυτονόητο να διασφαλίζεται, από αυτούς που πρέπει, ο όρος «δικαιοσύνη».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares