Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 20:13

Σπουδαία νίκη του Φοίνικα Επιδαύρου κόντρα στον ΑΟ Πυλίου

Μία από τις σημαντικότερες νίκες της σεζόν πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (5/3) ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου και πραγματοποίησε βήμα σωτηρίας στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής!

Η ομάδα της Αργολίδας πήρε το «τρίποντο» στην Κω, επικρατώντας με 1-0 του ΑΟ Πυλίου χάρη σε ένα γκολ του Μπιτζή λίγα λεπτά πριν το φινάλε!

Ο χαρισματικός φορ πέρασε στο ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και στο 87' σημείωσε το «χρυσό» γκολ, όταν δέχθηκε κάθετη πάσα του Λαθούρη και αφού κέρδισε την κόντρα από τον γκολκίπερ Τοπουζλή, πλάσαρε προ κενής εστίας για το 0-1!

Νωρίτερα είχε γίνει ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στο τελευταίο εικοσάλεπτο για το γκολ της νίκης, να δημιουργούν κάποιες καλές στιγμές, αλλά να μην το πετυχαίνουν. Αντ' αυτού, δέχθηκαν την ψυχρολουσία και υπέστησαν μία ήττα, που τους μπλέκει για τα... καλά σε περιπέτειες.

Διαιτητές: Κακριδής (Πειραιά), Μαρκαντωνάτος-Mημίδης (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Τάσιος (46' Χατζηνικολάου), Μπέρτος (46' λ.τρ. Μπριλάκης), Παναγιωτόπουλος, Κότζα (89' Σκέντζος), Βουκομάνοβιτς, Αποστολίδης, Δρόσος, Χατζηβασίλης, Χατζησουλεϊμάν (75' λ.τρ. Τουργαΐδης), Κατσέλης (65' Συντυχάκης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Συνοδινός, Γκουριώτης (90' Λέρμας), Καρέλης, Χρ. Καπλατζής, Τριμπόνιας, Κουϊμελής, Π. Καπλατζής, Χατζησοφρωνίου (93' Θωμάς), Γεωργίου (80' λ.τρ. Μπιτζής), Λαθούρης, Μερκούρης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares