Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 21:10

Ισοπαλία ανάμεσα σε Άγιο Ιερόθεο και ΑΟ Τυμπακίου

Το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα της φετινής του προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σημείωσε ο Άγιος Ιερόθεος, καθώς απέσπασε το ισόπαλο 2-2 στο Τυμπάκι απέναντι στον τοπικό ΑΟΤ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική.

Σαφώς, δεν αλλάζει το παραμικρό για την ομάδα του Περιστερίου σε σχέση με την προδιαγεγραμμένη πορεία επιστροφής της στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών, ωστόσο φανερώνει πως οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν στον αγωνιστικό χώρο, να επιδιώκουν τη βελτίωσή τους και να αγωνίζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε ματς. Από την άλλη, σχεδόν εξαλείφθηκαν οι όποιες ελπίδες διατηρούσε ο ΑΟ Τυμπακίου για αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Μουστάκη στο 12' (0-1), όμως οι Κρητικοί κατάφεραν πριν την ανάπαυλα να φτάσουν στην ανατροπή. Στο 28' ο Βακράκος ισοφάρισε με σουτ (1-1) και στο 40' ο Κομνέλιους με σουτ έκανε το 2-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπανδρέου και του Γκόντα εξαιτίας αψιμαχίας τους, με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν το γκολ της ισοφάρισης και να φτάνουν σε αυτό στο 80ο λεπτό έπειτα από κεφαλιά του Χολέβα σε σέντρα του Μονεμβασίτη (2-2).

Διαιτητές: Μισαηλίδης, Μαυρεδάκης-Κοτσιφάκης (Χανίων)

AO TYMΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Παραθύρας (70' Γκελοσάνι), Αλ. Καργάκης, Αριστεινίδης, Σίλβα (60' Στ. Καργάκης), Βακράκος, Παπανδρέου

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Μονεμβασίτης, Γκόντα, Μπακουλάτι, Πρίφτης (75' Μπουλούγαρης), Κοτσερίδης, Μουστάκης, Ευθυμιάδης (75' Φιλίππου), Τσαμπουράκης (60' Σταθακόπουλος, Μπιλικαΐδης (65' Χολέβας), Βέσελι

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares