Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 14:30

Φοβερό «διπλό» του Γιούχτα στον Ταύρο κόντρα στον Φωστήρα

Νίκη από εκείνες που πετυχαίνουν οι... υποψήφιοι πρωταθλητές πανηγύρισε σήμερα (11/3) το απόγευμα ο Γιούχτας, υπενθυμίζοντας πως η πορεία του στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου μόνο τυχαία δεν είναι!

Στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» η ομάδα των Αρχανών επικράτησε με 3-2 του Φωστήρα, ολοκληρώνοντας επική ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης με πρωταγωνιστή τον Δασκαλάκη! Από την άλλη, ραγδαίες εξελίξεις προξένησε στις τάξεις των κιτρινόμαυρων το τελικό αποτέλεσμα, αφού λίγο μετά την εκπνοή έγινε γνωστή η αποχώρηση του Δημήτρη Αρναούτη από την τεχνική ηγεσία.

Οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό χάρη σε σουτ του Ροβίθη μετά από ασίστ του Νύκταρη (0-1), με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 42' με πρωταγωνιστή τον Φέκκα. Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους ήρθαν τα... πάνω κάτω, με τον Χριστόπουλο να σκοράρει στο 47' με σουτ έπειτα από συρτή σέντρα του Τσουβαλτσίδη (1-1) και στο 54' με σουτ ύστερα από ασίστ του Πηνιώτη (2-1).

Στο 63' ο Φυλακτός απέκρουσε σωτήρια σε κεφαλιά του Γιαλούση, όμως οι πράσινοι επέμειναν και έφτασαν σε θρίαμβο με σκόρερ τον Δασκαλάκη! Στο 73ο λεπτό ισοφάρισε με πλασέ έπειτα από ασίστ του Γκίνη (2-2) και στο 93' έγραψε το τελικό 2-3 με σουτ σε ασίστ του Βρεττού!

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Σηφάκης-Πουλόπουλος (Πειραιά)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παπατζίκος, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος (46' Πινιώτης), Παρασκευόπουλος, Χριστόπουλος, Ανδριόπουλος (77' Λαζαρίδης), Θεοδωρίδης, Κρητικός, Φέκκας

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Τζανής, Γιαλούσης, Ψαρράς (56' Κοντογιάννης), Κίσσας (46' Πλουσής), Αργκιλέσι, Νύκταρης (69' Δασκαλάκης), Αζίζι (56' Γκίνη), Βρεττός, Ροβίθης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares