Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 21:53

Πανελευσινιακός: Σπάει τα ρεκόρ ο Γεμιστός

Κάπως... αθόρυβα έχει μπει ξανά στη μάχη της πρωτιάς στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Πανελευσινιακός, η πορεία του οποίου μέχρι ενός σημείου φανέρωνε πως δυσκολευόταν να ακολουθήσει τους ρυθμούς του πρωταθλητισμού.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΟ Τρίκαλα (1-3) και Αστέρα Πετριτή (2-1) πριν από έναν μήνα, η ομάδα της Ελευσίνας «έτρεξε» νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, επικρατώντας απέναντι σε Ναυπακτιακό Αστέρα (0-5), ΑΕ Λευκίμμης (4-0), ΠΟ Φήκης (4-0) και Απόλλωνα Πάργας (0-2). Αποτέλεσμα αυτής της μετάλλαξης είναι οι «σταχυοφόροι» να βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και να έχουν την ευκαιρία με νίκη αύριο (15/3) κόντρα στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη Λευκάδας να τον πιάσουν στην πρώτη θέση!

Σαφώς, πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την πορεία έχει παίξει ο Γιώργος Γεμιστός, ο οποίος μάλιστα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Ο 28χρονος επιθετικός καταφέρνει αυτή τη στιγμή να έχει σκοράρει σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια, σερί που -όπως σημειώνει σε σχετικό θέμα το γραφείο Τύπου της ΕΠΟ- είναι το καλύτερο στην Γ' Εθνική, είτε ερασιτεχνική είτε επαγγελματική, τα τελευταία 22 χρόνια! Για να εντοπίσει κανείς το προηγούμενο, καλύτερο ρεκόρ, θα πρέπει να ανατρέξει στη σεζόν 2000-01, όπου ο Ανδρέας Ανδρούτσος είχε σκοράρει σε δέκα διαδοχικά παιχνίδια με τη φανέλα του Πατραϊκού, κατακτώντας την κορυφή του πρώτου σκόρερ στη σεζόν με 34 γκολ σε 32 αγώνες.

Ήδη ο Γιώργος Γεμιστός έχει πετύχει 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ευελπιστεί να επεκτείνει τις ατομικές του επιδόσεις, αρχής γενομένης από το αυριανό (15/3) ντέρμπι κορυφής, ώστε να συνεχίσει να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του!

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares