Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 16:59

Νίκη με ανατροπή η Θύελλα Ραφήνας

Έναν μήνα μετά την τελευταία της νίκη, η Θύελλα Ραφήνας επέστρεψε στις επιτυχίες και, συγχρόνως, επέστρεψε στην κορυφή της κατάταξης στον 5ο όμιλο, την οποία μοιράζεται με τον Γιούχτα.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Τυμπακίου, ανατρέποντας στο δεύτερο ημίχρονο την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο. Στο 20ο λεπτό οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα με σουτ του Βακράκου (0-1), με τον Παντελίδη να έχει σουτ στο δοκάρι λίγο αργότερα. Η ισοφάριση στο γήπεδο «Π. Σκούφος» ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και, συγκεκριμένα, στο 46' όταν ο Τόσκα ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Δημαράκη στο σουτ του Γούλα και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν... κεφάλι στο σκορ στο 70' χάρη σε κεφαλιά του Μαντζώρου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα (2-1), ενώ στο 80' ο Γούλας «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης (Χίου), Παπαδάμ-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργέτης (65' Νάκας), Φύτρος, Μαντζώρος, Δημητρίου, Γουλας, Μαρτίνος (60' Μπρέμπος), Γκούμας (85' Ντόσκας), Τόσκα (85' Σαντίκου), Παντελίδης

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Νίκος Κουρουθιανάκης): Δημαράκης, Γιαννικάκης (70' Στ. Καργάκης), Καμνέλιους, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Σπυριδάκης (65' Φραγκιαδουλάκης), Αριστεινίδης, Παραθύρας (58' Παπανδρέου), Λούσι, Βακράκος, Γκελοσάνι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares