Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:16

Μοιρασιά για Αλμυρό και Κερατσίνι

Ένα μικρό βήμα έκαναν Αλμυρός και Κερατσίνι προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Κατηγορία.

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο γήπεδο Γαζίου και κατάφεραν να διατηρηθούν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Κατσικοκέρη μετά από σέντρα του Πατινιώτη (1-0), με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» πριν την ανάπαυλα και να φέρνουν το ματς στα ίσια χάρη σε θαυμάσιο γκολ που σημείωσε ο Χαρίτος με δυνατό σουτ στο «Γ» από θέση εκτός περιοχής (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν εκατέρωθεν καλές στιγμές για το νικητήριο γκολ, δυνατές μονομαχίες, αλλά και την αποβολή του Νταγκουνάκη στο 90' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Κυριακίδης, Σιγανός-Εγγλέζος (Λασιθίου)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Μπέριος (31' λ.τρ. Βουϊδάσκης), Θεοδωράκης, Αγαπάκης, Ξενοκτιστάκης, Πατινιώτης, Φυτόπουλος (64' Χαϊντίνι), Μπάνβο, Φραγκουλάκης (75' Φραγκουλάκης), Ενγκουεμ, Κατσικοκέρης

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Καπούταγλης, Πάππος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Σουβάτζογλου, Βύρης (73' Μαχμουτάι), Χαρίτος, Κόκκας (59' Μουκίδης), Ντούνιας, Μενδρινός, Ρόγιας (73' Καλαμβόκης)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares