Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:49

Νίκη-«ανάσα» για τον ΑΟΑΝ

Την περασμένη αγωνιστική είχε χάσει δύο βαθμούς μέσα από τα... χέρια του, όταν υποχρεώνοντας σε ισοπαλία από την Αγ. Παρασκευή σε παιχνίδι που είχε βρεθεί να προηγείται με διαφορά δύο τερμάτων.

Σήμερα (19/3) ο ΑΟΑΝ λίγο έλειψε να πάθει κάτι ανάλογο, αλλά στο τέλος διαφύλαξε με τη βοήθεια και του... δοκαριού το υπέρ του 2-1 απέναντι στον Άρη Πετρούπολης και πήρε νίκη... ανάσα! Από την άλλη, η ομάδα των δυτικών προαστίων άργησε να μπει στο παιχνίδι, στο τελευταίο δεκάλεπτο διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα, όμως στο τέλος γνώρισε δικαίως την ήττα, αφού συνολικά δεν είχε καλή παρουσία, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα παιχνίδια της.

Στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 35', όταν ο Μελισσόπουλος σούταρε από θέση εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Καραστέργιου για το 1-0. Στο 55' ο Μηνάς με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, που έδειχνε να «καθαρίζει» το παιχνίδι (2-0). Τα τελευταία λεπτά, ωστόσο, αποδείχθηκαν δραματικά, αφού στο 87' οι ερυθροκίτρινοι μείωσαν σε 2-1 με κοντινό πλασέ του Νάτση και δύο λεπτά μετά (89') η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το σουτ του Γεραγωτέλη! Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντάφλα στο 90' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Ζαφείρης, Μπλαβάκης-Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιοζης, Δολαψάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Πλουσής, Φουκαράκης, Κίτος, Αλεξάκης (58' Ζέλιος), Μηνάς (90' Γωνιωτάκης), Νοκάι (82' Λίτσκας), Μελισσόπουλος

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Λουκάς Καραδήμος): Καραστέργιος, Μανδαμαλδιώτης (65' Γούλας), Λεβέντης (46' Γεραγωτέλης), Τσατσαρής, Κρητικός, Τσερκώνης, Αντωνακόπουλος, Ντραφλας, Γκούφας, Νάτσης, Αργυρίου (58' Σαμαράς)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares