Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 16:10

Αλώβητη στο Άργος η Ρόδος

Ένα σπουδαίο «διπλό» πήρε το απόγευμα της Κυριακής (19/3) η Ρόδος και «πάτησε» ξανά στην κορυφή του 4ου ομίλου, όπου «συγκατοικεί» με τον Πανιώνιο και τον Αιολικό.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου πέρασε νικηφόρα από το Άργος, όπου επικράτησε με 2-1 του Παναργειακού σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές για γκολ, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 49', όταν μετά από σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας ο Μπαρμπαρούσης έπιασε από πλεονεκτική θέση την κεφαλιά και ο γκολκίπερ Πατσιαβούρας που έκανε κακό υπολογισμό, είδε την μπάλα να περνάει από δίπλα του και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του. Οι «λύκοι» αναζήτησαν την ισοφάριση και την βρήκαν στο 73', όταν μετά από συνδυασμένη ενέργεια από τη δεξιά πτέρυγα ο Καμπεράι με κοντινή κεφαλιά προ κενής εστίας έγραψε το 1-1 μέσα σε αποθέωση. Η χαρά των γηπεδούχων, ωστόσο, κράτησε λίγα λεπτά, αφού στο 77' οι Ροδίτες επανέκτησαν την πρωτοπορία. Ο Δούμτσης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της περιοχής και αφού πρώτα «άδειασε» δύο αντιπάλους του, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντάς την στον ουρανό των διχτύων για το 1-2.

Ο Παναργειακός προσπάθησε να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση και, μάλιστα, έχασε μία τεράστια ευκαιρία να το πετύχει στο 92', όταν ο Καμπεράι με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ!

Διαιτητές: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Σούζας (Ανατολικής Αττικής)-Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Πατσιαβούρας, Λιακόπουλος, Α. Τσάνι, Καπετανάκης, Μαρίνης (89' Κότσεφ), Τσιράκης (53' Φλώρος), Χαλκιαδάκης (82' Παιδάκης), Τσιώλης, Καμπεράι, Λ. Τσάνι (89' Πλαστουργός)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Στεργίου, Νικολόπουλος, Σουλάι, Κανταρτζής, Βογιατζής, Γκουέδες (64' Κάμπα), Μουζακίτης, Τσούτσης (92' Ζόγκας), Δούμτσης (84' Τζουανάκης), Μπαρμπαρούσης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares