Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 20:05

Μοιρασιά για Άρη Πετρούπολης και Εθνικό Πειραιά

Σε ένα ματς που είχε δυο όψεις Αρης Πετρούπολης και Εθνικός Πειραιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα μπροστά σε 1200 και πλέον φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο Αλκυών για να παρακολουθήσουν την αναμετρηση.

Παρότι αναμετρήθηκαν δυο πολύ καλές ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής Κεφίλης, φρόντισε με τις υποδείξεις του δυναμιτίσει το ματς προκαλώντας εκνευρισμό και κυρίως από την πλευρά των νεοφώτιστων, όπου έχουν φριχτά παράπονα από τη συμπεριφορά του διαιτητή και του α' βοηθού Θεοδωρόπουλου.

Το α' μέρος ανήκει στον Εθνικό που ξεκίνησε δυναμικά έχοντα δοκάρι στο 5' σε εκτέλεση κορνερ του Διάκου. Στο 16' ο Μακρυγιάννης σούταρε αλλά μετά από επέμβαση αμυντικού η μπάλα κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 20' το φάουλ του Μακρυγιάννη δεν βρήκε στόχο. Στο 28' ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε και πάλι όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αφού πατούσαν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου 45' καλύτερα στο γήπεδο όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες.

Μάλιστα, έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κορίνθιου, Κεφίλη και κυρίως για τις φάσεις του 55' και 62'. Στην πρώτη φάση σε σουτ του Αργυρίου η μπάλα αρχικά κατέληξε στο δοκάρι και αφού προσγειώθηκε στο έδαφος οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι έχει περάσει τη νοητή γραμμή του τέρματος με τον διατητή από την Κορινθία να μην δείχνει σέντρα. Η δεύτερη φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν το 62' όταν ο Κρητικός με κεφαλιά μετά από κόρνερ βρήκε δίχτυα όμως ο ρέφερι υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Στο 75' ο Γκούφας βρέθηκε απέναντι από τον Κούμπουλα όμως πλάσαρε στα πόδια του Πειραιώτη πορτιέρο, ενώ στα τελευταία λεπτά η πίεση του Άρη δεν απέφερε καρπούς. Στο 86' ο Παπαγγελής έκανε το σουτ και αναγκασε τον Ρουμπή στην επέμβαση του αγώνα απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος) Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Τσερώνης, Τσατσαρής, Κρητικός, Νάτσης (81 Κορώνης), Γάγγος, Αντωνακόπουλος, Γεραγωτέλλης (46' Ζαίμι), Γκούφας, Αργυριου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ( Βαγγέλης Χαντές) Κούμπουλα, Κατσογιάννης, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Μαλάι, Δώδας (57' Σάμιος), Μπερνιδάκης (57' Δρόσης), Μακρυγιάννης (75' Πλουμάτος), Αντωνίου (83' Ζαμάνης), Διάκος (57' Σταύρου).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares