Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 20:06

Επέστρεψε στις νίκες η Θύελλα Ραφήνας

Έκλεισε αμέσως η Θύελλα Ραφήνα την... παρένθεση που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα με την ήττα στον Ταύρο και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Υποδεχόμενη τον Αλμυρό στο γήπεδο «Π. Σκούφος», η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη πήρε τη νίκη με 2-1 και διατηρήθηκε στο -3 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Γιούχτα. Από την άλλη, οι Κρητικοί έχουν μπλέξει για τα... καλά σε περιπέτειες και θα χρειαστούν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να μην υποστούν τον υποβιβασμό.

Οι «λιγνιτωρύχοι» άνοιξαν το σκορ στο 15' με κεφαλιά του Σαντίκου μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκούμα (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν, αλλά να βλέπουν την μπάλα να σταματάει σε δοκάρι της εστίας από το σουτ που επιχείρησε στο 22' ο Φραγκουλάκης από θέση εκτός περιοχής. Αντί για την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ στο 27' με κοντινή προβολή του Παντελίδη (2-0). Στο δεύτερο μέρος ο Αλμυρός μπήκε πάλι στο παιχνίδι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φραγκουλάκη στο 60' (2-1), όμως λίγα λεπτά μετά έμειναν με παίκτη λιγότερο στο ματς λόγω αποβολής του Μπάνβο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Θύελλα ήλεγξε τον ρυθμό μέχρι το φινάλε και, μάλιστα, θα μπορούσε να έχει πετύχει τρίτο γκολ στο 82', όταν η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι μετά το σουτ του Γούλα και την απόκρουση του Χανιωτάκη. Σημειώνεται πως με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το παιχνίδι και η ομάδα της Ραφήνας, αφού στο 92' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαρτίνος.

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σάμου), Μπεκιάρι-Μπόντζος (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαντζώρος, Σαντίκου, Γκούμας (75' Γούλας), Δημητρίου, Μαργέτης, Μαρτίνος, Τόσκα (84' Σουλτανίδης), Παντελίδης (90' Μπαριτάκης), Χίσο (84' Μπρέμπος)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης (89' Χαϊντίνι), Θεοδωράκης, Ξενοκτιστάκης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Βουιδάσκης (70' Αρσενίδης), Μπάσιτς (46' Μπάνβο), Φραγκουλάκης, Αμαραντίδης (89' Νικολακάκης), Κατσικοκέρης

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares